Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Då var påsken över.

Japp så är det nu är påsken över. Jag har jobbar hela påskhelgen... suck. Festen som var planerad blev inställd pga sjukdom. Dom vi skulle åkt till blev febriga. Bennys son drabbades av magsjuka i torsdags så han mådde ju inte jätte bra under helgen. Vi andra har klarat oss. Det fina med att ligga magsjuk var att vi var i husvagnen. Finns bättre ställen att vara på när barn är magsjuka. Stackars pojk. Men det blev lite fest här åndå, grannen och hennes mamma var här, dom hade fixat lite påskmat, och jag fick äta själv när jag kom hem eftersom jag jobbade till nio. Men det blev en lyckad kväll trots snabba och ändrade planer.

Min man har köpt en husvagn åt oss (en till) den andra är ju uppställd. Den nya ska vi ha för att kunna åka runt lite om vi vill. Som min man uttryckte det

-"Barnen kanske vill se nått annat änUlricehamn." Men det finns lite att göra med den. Vi får väl se om vi kommer iväg någon stans. Den ska hämtas på lördag om inte vädret blir värre men vad jag förstod skulle det nästan bli vår. Skönt snart kan man borsta hästar utan att se ut som en hårboll själv.

Nej nu ska vi ut lite i vintervädret och se om vi kan göra lite snögubbar. Ha det så bra.

 

 

 

Tisdagen den 25 mars 2008 kl. 12:54

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Nu har jag sett en på riktigt!

Japp ikväll när jag åkte hem från jobbet stod det ett vildsvin på vägen. Han stod en stund och tittade innan han gick över vägen för att ställa sig lite längre bort och titta, stod där en stund innan den sprang in i skogen. Har aldrig sett någon sådan i vilt tillstånd, och det kändes inte som om det var nödvändigt att uppleva det heller typ två till tre kilometer hemifrån. Fy den var riktigt stor, vill inte möta en när jag rider eller plockar svamp i skogen. Lite av nöjet att gå i skogen och plocka bär och svamp är som bortblåst (inte för att jag gör det så här års men). Nej nu ska jag sova för det är ju en ny arbetsdag i morgon. Kommer väl drömma om vildsvin i natt! Suck bättre drömmar vore önskvärt... Ha det så bra... grymt grymt...

 

Måndagen den 17 mars 2008 kl. 23:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Ska det nu bli vinter också!

Jaha! Nu kanske det ska bli vinter lite då! Visst jätte bra med lite snö kanske hästarna hinner bli rena i två dagar, men sen ska det smälta bort efter ett par dagar och då blir det ännu lerigare! Gud vad kul!

Jag måste säga att idag när jag var ute kändes det som vår! Solen sken och det var riktigt skönt i solen, så går man in och då säger dom att vintern är på intågande! Underbart! Jag som fick lust (nästan) (tanken slog mig) att vårstäda lite ute i trädgården och i stallet! Men den lusten försvann ju när jag kolla på tv. Gick in och slappade i soffan i stället!

Eftersom saker och ting har en förmåga att gå sönder här hemma nu så var det dags igen. (Pannan och diskamaskinen pajade tidigare i veckan, diskmaskinen självlagade sig och pannan blir lagad i morgon.) Busan, en av mina två hästar (har tyvärr inga bilder inne på henne än men det kommer) trampade sönder golvet i stallet! Nog för att det ska göras om men jag hade nog inte tänkt göra det precis nu, men tack Busan nu blir det gjort. Hon är ju inte den smidigaste av hästar jag träffat. Nej nu ska jag se om jag åtminstone kan få lite gjort här inne! Ha det bra!

 

Söndagen den 16 mars 2008 kl. 18:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

LÖSS!!!!!!

ÅH! föräldrars dröm och komma till dagis och se dom fina lapparna hängandes vid hyllan... DET GÅR LÖSS PÅ SKOLAN. Jag hatar dom där små djuren... Har lyckats klara oss förut, bara för det så åker vi väl dit nu! En tanke som slagit mig, är det vanligare nu med löss än för några år sedan jag tycker man hör om det oftare och oftare.

Så mer regn idag! Kul för hästarn som går som i en leråker. Fullt med gegga upp till magen. Ben, hals, huvud ja ända in i öronen hittar man lera! Täcken är en bra uppfinnig, finns det ju åtminstone rena partier på hästarna. Skyddar dom mot kyla och regn och mig mot att slita mig grön för att få bort leran. Jag har låtit dom gå utan lite ibland när det varit soligt, det är ju naturligtvis jätte skönt, men fy vad dom ser ut... Nej kanske dags för mig att ta en sväng ut till stallet och se vart jag ska börja! Dom har ju åtminstone inte löss... Ha det så gott!

 

Onsdagen den 12 mars 2008 kl. 20:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Varit på banken...

Varit på banken idag för att skriva om lånen, Har lån på 450000 vilket inte är mycket. Topplånet är på 40000. Så visar det sig att huset är värderat till 700000 innan sista renoveringen, alltså behövs det ju inget topplån, vi kan ha bottenlån på allt... Betalt höga räntor i onödan... suck så osmart man varit ..igen.

Men nu kan det ju bara bli bättre.

Emmelies utslag är (peppar peppar) bättre idag. Hoppas det går över och visar sig att det tillfälligt och ingen allergi.

Min systers dotter som är nio snart (tror jag) tror hon är gravid. Det sparkade nämligen i hennes mage, när min syster fråga hur hon blivit gravid tyckte hon inte det var nått konstigt.

-Det händert ju så himla mycket konstiga saker ute i värden nu för tiden. Var hennes svar.

Ja ja får väl hoppas att det dröjer ett bra tag innan små nio åringar bara blir gravida hur som helst, för att det händer mycket konstiga saker ute i världen. Till saken hör att denna lilla tjej är väldigt "lillgammal" så komentaren är som klippt och skuren för henne. 

Nej nu är det dags för mig att laga middag sedan blir det att åka till arbetet.

Hoppas att det är påskfint när jag kommer hem. Emmelie och mormor ska nämligen måla påskägg till riset ikväll. Bra med en mormor som gillar pyssel... Vad vore livet utan henne!!!

 

 

 

Tisdagen den 11 mars 2008 kl. 11:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Nässelutslag

Varit hos läkaren med Emmelie för andra gången.  Fick samma besked som tidigare. Nässelutslag. "Hon har väl någon allergi". Finns inte så mycket mer att göra. Jag har naturligtvis gått igenom varenda tänkbar sida på nätet för att läsa om det. (Blev inte det minsta lugnad.)

Tror själv det är något hon äter eller dricker, blossar upp mer då. MEN AV VAD? Kanske mjölk???

Andra trevliga förslag jag fått är kvlaster... Suck jag ser mig själv med mopp och förkläde dygnet runt. Tack Jessica för den informationen... ha ha ha!

Får väl slänga mig över dammsugaren nu då! Ovh hålla tummarna för att det inte är kvalster  som orsakar utslagen...

 

Måndagen den 10 mars 2008 kl. 16:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Start

Försöker mig på att göra en hemsida, tveksam till om det någonsin blir något.

 

Söndagen den 9 mars 2008 kl. 20:27

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

(Ingen rubrik)

Ja nu börjar jag komma igång med sidan. Lite hjälp från en vän så gick det bättre. Men det är långt kvar än.

 

Söndagen den 9 mars 2008 kl. 20:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj