Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ny vecka!!

Ja då var det början på en ny vecka. Inte återhämtat mig riktigt efter helgen ännu. Var i husvagnen! Jätte mysigt men det blev väldigt sena kvällar. Fredagen slutade inte förrän klockan sex på lördag morgon och då hade jag varit uppe ett dygn. Sen blev det ett par timmar mellan halv sex och  till ca klockan elva på lördag. Lördagen drog iväg till lååååångt efter midnatt den också. Vi umgicks med Glenn och Carina, och då har tydligen tiden en förmåga att rinna iväg. Men det var naturligtvis precis lika trevligt som vanligt. Emmelie lekte ju naturligtvis med Alexander. Sen var det barndop på Söndagen. Jätte fint höst dop ute. Lite kallt men när solen kom fram blev det skönt.

Måndagen jobbade jag kväll så det blev en ridtur på förmiddagen på Lady.( Busan ska inte ridas förrän hon blir skodd) Lady är mycket nöjd över att bli prioriterad i ridningen, det har ju varit Busan i första hand förut.

Idag efterjobbet var det bara hem och hämta barn och hund sedan iväg till hundklubben. Gick bra, hon är väl lite sprallig mellan varven men det blir nog bättre. På söndag ska vi ut och spåra... se hur det går.Ha det gott o höstrusket...

 

Tisdagen den 30 september 2008 kl. 21:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Skogstur.

Japp efter att kört Emmelie till skolan tog jag och Lady oss en skogstur. Måste erkänna att det var riktigt skönt trots att det är höst. Vädret var riktigt skönt, lite dimmigt bara. (måste ju klaga på nått)

Nu blir det en promenad med hunden, sen väntar det arbete ikväll. Jobbar även i morgon bitti. Jag hoppas på att det blir husvagnen i helgen. Kanske vi hinner iväg redan på Fredag om det inte inträffar något för min man som ligger på vägarna med lastbilen... Ha ha jag är en äkta Svennson... Lasbilsåkare och undersköterskor är det tredje vanligaste paret sa dom på radion... Antagligen för att vi undersköterskor är så egna att det passar oss aldeles utmärkt att få klara oss själva ibland. Antagligen passar det åkare också som får vara för sig själva både i lastbilen och hemma medans vi jobbar kvällar. Slipper dom ju tjat och sånt, misstänker iof att alla män uppskattar att slippa tjat... Men då vet jag vad dom ska göra... Vara något mer aktiva kanske...Ha ha ha.

Nej nu blir det promenad, en dusch och kanske att jag tar fram snabeldraken ett varv också... Ha det gott där ute i höstvädret...

 

Torsdagen den 25 september 2008 kl. 11:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Höst!!!

Ja nu får man verkligen ta vara på de sista fina dagarna. För snart börjar det!! Regn rusk blåst och kallt. Jag är ingen höstmänniska. Jag tycker inte alls om hösten. Får nästan lust att gräva ner mig för att allt är så fult och tråkigt. Djuren skitiga, hemmet skitigt. Ja fy för hösten. Skulle själv vilja se det fina med alla löv som byter färg, och visst det kan jag så länge solen skiner. MEN SEN!!! SUCK!!! Visst är det skönt att sitta inne och tända några värmeljus när det är mörkt. Då slipper man ju se ut. Men nu ser ju mitt liv ut sånt att jag måste gå ut med hästar och hund. Jag måste se den kleniga sörjan som rinner omkring ute för att det blåser och regnar hela tiden. Om man åtminstone kunde se fram mot vintern, men det kan man inte det heller. För det är ju höst då också. Sen kommer den fina våren, det är inte säkert att det blir någon vår för den kan ju vara lika kall som hösten. Men sommaren är underbar, när det inte regnar blåser och är kallt precis som på hösten.

Har varit på sjukhuset med Emmelie idag. Dom skulle kolla upp hennes hjärta då hon lätt får hjärtklappning. Nu har det lugnat sig men hon besvärades mycket av det i sommras. Allt såg bra ut på ultraljudet. Men hon ska få bandspelar EKG på sig ett dygn. Det var något fel som han misstänkte att det kunde vara han förklarade mycket bra också. Men jag tog inte in nått. Det var inget stort ingrepp som krävdes om man var tvungen att åtgärda det. Hon var jätte duktig hos doktorn... Sedan fick hon åka till skolan och fritids, jag var tvungen att jobba... När jag hämtat henne tog vi en liten sväng till skogen med hunden för att plocka svamp. Sen blev det kantarell macka till kvällsmat...

Ingen ridning idag det får det bli i morgon när Emmelie är i skolan. Hon har bestämt sig för att sälja sina små hästar.Istället köpa någon lite större. Men för henne är det ju viktigt att den är snäll och lugn då hon inte är så himla kaxig själv. Hennes 16,4 kilo (vägdes idag) i sin sexårs kropp har ju inte mycket att sätta emot heller. Men det vore kul om vi hitta nått då kunde vi ju så småning om ta små skogsturer ihop. Det vore underbart! Vore ju jätte mysigt en regnig, lerig, blåsig ful höstdag ha ha ha. Nu får ni ha det så bra. Jag sha ta ett bloss och gå och lägga mig. Jag ska drömma om att jag är en BJÖRN vilket är det djuret jag helst av alla skulle vilja vara. Tänk att få sova hela höstern och vintern sen vakna när det blir vår och sommar. Och i mitt björn liv ska det verkligen vara sommar och vår...

 

Onsdagen den 24 september 2008 kl. 21:17

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Tredagarsledigheten snart över...

Japp det har varit en kanon helg. Riktigt fina höstdagar med solsken!! Vi har haft en JÄTTE trevlig helg med våra "snåla smålänningar" till vänner... Ha ha det är naturligvis inte så att dom är det men dom gör narr åt sig själv med det. Haft mycket trevligt ihop. Idag är jag lite små seg. Har blivit två mycket sena nätter med sänggående vid tre fyra någon gång. Har naturligtvis blivit en och annan öl också. Tydligen fick jag för mig efter 33 år att jag skulle ha Whisky i kaffet. (dricker aldrig Whisky då jag inte tycker om det) . Tydligen tyckte jag att det var så gott att kaffebryggaren fick gå på högtryck. Tror det är det jag känner av idag. För mycke kaffe alltså.

För övrigt gjorde vi inget speciellt utan bara satt och prata drack och hade det trevligt. Var visst några som dansade och sjöng lite också. Tyvärr kan jag inte minnas vilka det var... ha ha ha.

Jag och Carina tog en promenad med hundarna i Lördags, man kunde gå i skogen med bara t-Shirt.

Barnen har lekt och haft jätte kul. Emmelie och Alexander har varit ute och byggt koja. Dom kunde ju naturligtvis njuta lite extra dom också i det fina vädret.

Busan går fortfarande i en egen hage. I morgon blir det ridning igen på Lady. Hoppas det är lika fint väder i morgon. Underbart med en morgon ritt ute i skogen om solen lyser. Benny är hos Petra, Tomas och Alva och lämnar våran husvagn där som dom har köpt av oss. Kändes riktigt sorgligt. Hoppas dom får det bra i den Själv har jag trivts jätte bra med den men Benny fick ju för sig att köpa en annan. Naturligtvis en han hitta på blocket där han tillbringar åtskilliga timmar i veckan.

Nej nu ska jag laga lite mat. Kan tänkas att det blir en liten timme i soffan sedan.

Ha det bra!!!!

SEN ETT STORT TACK TILL GLENN, CARINA, LINUS, ALEXANDER OCH HUNDARNA MOLLY OCH RICKY FÖR EN MYCKET TREVLIG HELG!!! DET HAR VARIT KANON TREVLIGT ATT HA ER HÄR. TACK TACK TACK!!!!

 

Söndagen den 21 september 2008 kl. 16:07

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Ledig Helg... SKÖÖÖÖNT!

Hej och hå!!

Ja då var man ledig tre dagar nu då. Börjar jobba igen på måndag kväll. I Helgen får vi besök från Hillerstorp. Carina, Glenn, Alexander och Linus. Sen tar dom med sina hundar också, Molly och Ricky. Ska bli kul. Dom har aldrig varit här förut... det jag inte fattar är varför dom inte bett MIG om en vägbeskrivning???? Kan inte alls förstå det... har ju nästan lärt mig höger och vänster. Tror att dom ska åka uppåt landet eller neråt eller ja åt nått håll ska dom ju åka i alla fall! Ja ja dom får skylla sig själva om dom inte hittar ha ha ha. (eller också är det det dom gör så länge jag håller mig borta från vägbeskrivningar) Folk påstår att jag har lokalsinne som en fiskpinne. Men jag vet bättre... det stämmer inte... Eller jo suck det gör nog det snyft... Nåväl jag har alltid hittat hem till slut i alla fall, även om det ibland blir omvägar. Men det är ju alltid kul att se sig om.

Efter jobbet idag var det dropp in fika på fritids, efter det åkte vi hem och fixade hästarna. Busan får stå i en egen liten hage igen. Har fått gå en dag ihop med Lady i den stora hagen, men jag tyckte hon blev lite halt igen då. Så nu är hon tillbaka i sin lilla hage. Får vara så ett par dagar till. Red Lady en sväng, Emmelie skrittade av henne åt mig. Nexy var med ute härom dagen när jag red, fungerade jätte bra, förutom att Nexy har noll respekt för hästarna så hon blir lätt lite närgången. Få hästar som gillar att bli luktade i rumpan av en pudel. Men Lady gjorde inget, hoppas det förblir så, och om hon skulle sparka att det inte tar illa!!! Det vore ju KATASTROF! Samtidigt vill man ju gärna ha med hunden ut. Speciellt om man ska iväg och jobba på kvällen. Då blir ju hunden rastad samtidigt som man rider. Lite knixigt att rasta båda var och en för sig. Tiden vill ju inte räcka till! Nej nu blir det lite tv tittande och sedan sängen. Ska iväg och handla inför helgen i morgon när jag vaknar. Ha det jätte bra!

 

 

Torsdagen den 18 september 2008 kl. 21:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Salmonella och hovböld...

Japp livet leker... Inte nog med att ha diarre, det var salmonella också. Äckligt... Så nu har jag inte fått jobba på ett tag, ska börja på måndag tänkte jag.

I Torsdagskväll när jag skull ge hästarna mat kom inte Busan, så Benny stod kvar en stund. Sen ropa han ANNELIE BUSAN ÄR JÄTTE HALT!!!!! Så jag sprang ner i hagen och så var det hon ville inte alls sätta ner vänster bak. Tog oss en evighet att få in henne. Min första tanke var hovböld, eftrsom jag inte kunde se några synliga skador ej heller någon jätte svullnad. Men sen tog jag febern och den visade 39,2. Jag trodde inte man fick feber av det så då målade jag fan på väggen. Hjälp det är en infektion eller inflammationoch naturligtvis något som aldrig kommer att gå och bota... Sov gott den natten... NIX INTE MÅNGA MINUTER.

Sen var det bara att ringa veterinären och det konstaterades att det var en hovböld då det inte alls är ovanligt med feber.

Hon har fått stå inne, och idag byggde jag en liten box utanför, febern har gått ner och hältan är bättre, inte helt bra men det går åt rätt håll...(vilket det inte hade gjort om det varit någon av alla mina obotbara sjukdommar som jag kom fram till på natten att det måste varit.) Hjärnan är otrolig, när det hander sånt här, plockar den fram nått minne som man inte visste man hade och kommer på en massa sjukdommar och åkommor man har hört talas om.

Tog en ridtur på Lady också ikväll... SKÖNT. Emmelie red lite också.

Förutom det har jag kokat kräftor och rensat en himla massa kantareller. Finns fullt av dom och det är bland det godaste jag vet, synd bara att det är sååååå tråkigt att rensa dom. Och att det finns fästingar där ute i naturen, Emmelie har lyckats få en till inte heller denna gången fick jag ut allt. Men det var mindre panikartat denna gången ha ha ha. Nej nu är det sängen för mig och min dotter.

Ha det bra.

 

Lördagen den 13 september 2008 kl. 21:21

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

HEMMA!!!!

Japp då var vi hemma... SKÖÖÖÖNT eller också inte. Det stora problemet har varit DIARRE!!!!!!!!!!!!!!

Och den består fortfarande. Värst hade jag och Linus (Bennys son)! Vi hade varsin dag då det var riktigt jävligt. '

Sen tror man att när man kommer hem ska allt gå över. Vi tog en Pizza var jag och Linus som mådde Bajs tog Kebab tallrik och jag min nörd tog en med extra lök och stark sås. Sen dess har toaletten varit bra att ha.

Förövrigt var semestern bra. Nära till underbart hav, kanon pooler!!! Men maten kan jag inte rekomendera... Spela ju ingen roll vilka apotek vi hade med, jag har fortfarande diarre!

Känner mig som en babian!! Då förstår ni vad jag menar.

Men nu är vi hemma och diarren fortgår!

Nexy hade haft det jätte bra som tur var kan vi ersätta det hon hade pajat... TVÅ NAPPAR!!!! Tur för oss.

Nu är det vardagen här hemma som väntar!

Ha det bra!!!!! Tack Glenn, Carina, Alexander och Linus.

Bilder kommer senare.

 

Måndagen den 8 september 2008 kl. 19:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj