Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Salmonella och hovböld...

Japp livet leker... Inte nog med att ha diarre, det var salmonella också. Äckligt... Så nu har jag inte fått jobba på ett tag, ska börja på måndag tänkte jag.

I Torsdagskväll när jag skull ge hästarna mat kom inte Busan, så Benny stod kvar en stund. Sen ropa han ANNELIE BUSAN ÄR JÄTTE HALT!!!!! Så jag sprang ner i hagen och så var det hon ville inte alls sätta ner vänster bak. Tog oss en evighet att få in henne. Min första tanke var hovböld, eftrsom jag inte kunde se några synliga skador ej heller någon jätte svullnad. Men sen tog jag febern och den visade 39,2. Jag trodde inte man fick feber av det så då målade jag fan på väggen. Hjälp det är en infektion eller inflammationoch naturligtvis något som aldrig kommer att gå och bota... Sov gott den natten... NIX INTE MÅNGA MINUTER.

Sen var det bara att ringa veterinären och det konstaterades att det var en hovböld då det inte alls är ovanligt med feber.

Hon har fått stå inne, och idag byggde jag en liten box utanför, febern har gått ner och hältan är bättre, inte helt bra men det går åt rätt håll...(vilket det inte hade gjort om det varit någon av alla mina obotbara sjukdommar som jag kom fram till på natten att det måste varit.) Hjärnan är otrolig, när det hander sånt här, plockar den fram nått minne som man inte visste man hade och kommer på en massa sjukdommar och åkommor man har hört talas om.

Tog en ridtur på Lady också ikväll... SKÖNT. Emmelie red lite också.

Förutom det har jag kokat kräftor och rensat en himla massa kantareller. Finns fullt av dom och det är bland det godaste jag vet, synd bara att det är sååååå tråkigt att rensa dom. Och att det finns fästingar där ute i naturen, Emmelie har lyckats få en till inte heller denna gången fick jag ut allt. Men det var mindre panikartat denna gången ha ha ha. Nej nu är det sängen för mig och min dotter.

Ha det bra.

 

Lördagen den 13 september 2008 kl. 21:21

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj