Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Tredagarsledigheten snart över...

Japp det har varit en kanon helg. Riktigt fina höstdagar med solsken!! Vi har haft en JÄTTE trevlig helg med våra "snåla smålänningar" till vänner... Ha ha det är naturligvis inte så att dom är det men dom gör narr åt sig själv med det. Haft mycket trevligt ihop. Idag är jag lite små seg. Har blivit två mycket sena nätter med sänggående vid tre fyra någon gång. Har naturligtvis blivit en och annan öl också. Tydligen fick jag för mig efter 33 år att jag skulle ha Whisky i kaffet. (dricker aldrig Whisky då jag inte tycker om det) . Tydligen tyckte jag att det var så gott att kaffebryggaren fick gå på högtryck. Tror det är det jag känner av idag. För mycke kaffe alltså.

För övrigt gjorde vi inget speciellt utan bara satt och prata drack och hade det trevligt. Var visst några som dansade och sjöng lite också. Tyvärr kan jag inte minnas vilka det var... ha ha ha.

Jag och Carina tog en promenad med hundarna i Lördags, man kunde gå i skogen med bara t-Shirt.

Barnen har lekt och haft jätte kul. Emmelie och Alexander har varit ute och byggt koja. Dom kunde ju naturligtvis njuta lite extra dom också i det fina vädret.

Busan går fortfarande i en egen hage. I morgon blir det ridning igen på Lady. Hoppas det är lika fint väder i morgon. Underbart med en morgon ritt ute i skogen om solen lyser. Benny är hos Petra, Tomas och Alva och lämnar våran husvagn där som dom har köpt av oss. Kändes riktigt sorgligt. Hoppas dom får det bra i den Själv har jag trivts jätte bra med den men Benny fick ju för sig att köpa en annan. Naturligtvis en han hitta på blocket där han tillbringar åtskilliga timmar i veckan.

Nej nu ska jag laga lite mat. Kan tänkas att det blir en liten timme i soffan sedan.

Ha det bra!!!!

SEN ETT STORT TACK TILL GLENN, CARINA, LINUS, ALEXANDER OCH HUNDARNA MOLLY OCH RICKY FÖR EN MYCKET TREVLIG HELG!!! DET HAR VARIT KANON TREVLIGT ATT HA ER HÄR. TACK TACK TACK!!!!

 

Söndagen den 21 september 2008 kl. 16:07

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj