Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Tvättmaskinen trasig!!!

HJÄÄÄÄLP!

Ja idag hände det som varit påväg länge! TVÄTTMASKINEN gick sönder! Suck... Som tur var så gick en av säkringarna, och då trodde jag att jag provar igen, skulle jag inte gjort! För det började knastra!!! Ja med andra ord så hade inte säkringen gått så hade la skiten börjat brinna! Nu har de ju brunnit tillräckligt här i Fröjered, då våra vänners garage brann upp för ett tag sedan. Som tur var klarade sig folk och hästar, men hade det blåst hade det varit värre! På håret att dom fick ut hästarna! Bilar transporten jag allt gick upp i rök. Stackars dom!

Sen hände det något ruskigt i veckan utanför Emmelies skola! När barnen var ute på rast kom det en bil åkande i väldigt hög hastighet. Körde in på skolområdet. (parkeringen) och sprang ur bilen. Efter kom polisen, och dom var många eftersom dom hade haft övning någonstans i krokarna. Tog med sig tjejen och killen, som körde påverkade och hade vapen med sig. Vad för vapen vet jag ju inte! Även hundar med sig.(polisen alltså)Dom fick såklart följa med polisen, men släpptes dagen efter. Emmelie är nu livrädd, svårt att sova för hon tror att knarkarna ska komma och ta henne! Vågar inte vara ute själv, vågade inte sätta sig i bilen i morse medans jag tog ut hästarna! Rädd för att sova. Så saker sätter sina spår! Tänk om folk kunde tänka på det när dom gör något som kan skrämma andra eller göra folk illa på nått sätt! Nu menar inte jag att Emmelie får men för livet utav detta ,men det finns mycket annat folk gör mot andra som aldrig försvinner utan finns med folk hela livet! Ja detta var ju ett riktigt muntert inlägg!

Igår köpte min man förtält till husvagnen, som vi ska ut och provcampa nästa helg i Lidköping tillsammans med goda vänner. Eller ja vi har provcampat den här hemma... Jag, Benny, Emmelie, och Linus testa i helgen, och vi sov gott! Sen sov jag och Benny där i tisdagsnatt när Emmelie var hos Veine...(bilogiska fadern)! Nej nu ska jag leta efter tvättmaskin på nätet!

Ha det så bra...

 

Torsdagen den 9 oktober 2008 kl. 20:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj