Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Måla om rum...Och en extra tanke till Glenn, Carina och barnen.

Ja då var man ledig tills på fredag då!!! Skönt ska ha lite höstlov. Emmelies rum ska målas om, hon har valt rosa och då menar jag rosa...!!!! Underbart med gamla hus i alla fall! Började riva lite i väggen idag för att ta bort gamla tapeter. Man kan hitta allt, nu för tiden använder man spackel för att jämna till det... inte förr, jag har hittat tidnigspapper, tygstycken små pappbitar som dom använt under tre lager tapeter för att få väggarna jämna!... Ja det blir nog inte lätt att få till det, jag som är optimist trodde att det snart skulle vara klart... suck... Tänkte också att när jag är klar med Emmelies rum hittar jag nog ny inspiration att fortsätta med övriga huset. HA HA HA skulle inte tro det! Och då är jag inte i närheten av klar. Hoppas dom rear ut sandpapper för jag lär ju göra åt ett par kilo! Men nu finns det ingen återvändo.

Efter jobbet röjde vi som sagt ur Emmelies rum sedan gick vi ner till Bettan och pratade lite, tur hade vi också för det serverades det taccos! Mycket gott! Mätta och belåtna traskade vi hem och Emmelie hoppade ner i sängen, mätt och glad. Vi tackar såklar Bettan för den goda maten.

Men hur det än är går mina tankar mest till våra vänner Glenn, Carina, Alexander och Linus som idag fick ta steget och låta deras mysiga hund Ricky gå vidare i livet. Han lämnade dom vid 15.00. Han hade under en längre tid haft ont men nu hjälpte inte värkmedicinerna längre så dom fick göra sin plikt som djurägare, låta honom gå vidare och inte lida! Så vi tänker lite extra på dom...

 

Fredagen den 24 oktober 2008 kl. 23:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj