Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Töväder...

Ja idag var det töväder! När jag gick och la mig var det sex minus och när jag vakna tre plus! Känns lite tråkigt faktiskt. Emmelie fick frukost på sängen idag. När jag lämnat henne på skolan blev det lite kaffe och en långpromenad i skogen. Tog en timma och en kvart. Skönt, känner man sig lite nyttig också!

Efter promenaden blev det ett varv med snabeldraken runt huset. Nu ska det ätas och sedan jobbas! Ledig fredag men sen blir det arbete i helgen. Benny är ledig så det blir husvagnen. Tänkte gå till badhuset på fredag i Ulricehamn. Riktigt fint badhus faktiskt! Emmelie är bara tvungen att gå och bada. Hon är inte helt säker på att fortfarande kunde simma, så hon ska dit och träna!

Nej nu ska magen få sitt ha det bra!!!!!!

 

Onsdagen den 26 november 2008 kl. 12:20

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Välkommen Smulan!

                                Ja vi har utökat familjen lite! Inte är hon stor. Emmelies lilla dvärgpudel. Det är full fart! Nexy tyckte väl det var lite konstigt i början, och var lite oförsiktig. Men nu fungerar det. Mycket tack vare att Smulan råkar vara något smartare än Nexy! Deras favoritlek går ut på att Nexy jagar den lilla! Eftersom Nexy är mycket snabbare på raksträckor gör Smulan ett kast åt sidan eller tvärvänder när hon känner att Nexy börjar närma sig. Och stora klumppudeln ligger då ett par meter bakom när hon väl vänt och kommer på benen igen. Så kan dom hålla på hur länge som helst. Igår jagade även Smulan Nexy!

Emmelie har varit hos tandläkaren idag! Inga hål tack och lov. Själv har jag jobbat och gjort det rätt mycket det sista. Därför har skrivlusten svackat något! Men nu är jag tillbaka!

Emmelie trivs jätte bra i skolan! Nu är det hon som läser för mig på kvällarna!(Mamma mu klättrar iträd!) Är inne på kapitel tre! Hon läser dom två första sidorna och jag det som blir kvar på kapitlet! Inte alls svårt att motivera henne att gå till sängs nu! Sen har hon ju Smulan i sängen också!

Fint det varit med snö ett par dagar! Ljust och fint synd bara att det inte får vara kvar!

För övrigt tror jag att jag drabbats av något konstigt. Fick på vinterdäcken innan snön kom. (lite lögn... det var min man) Redan fått fram adventsstakarna. Vinterdäcken brukar komma på i första snöstormen, och stakarna första advent ungefär. Alltså har jag blivit snabbare. Kanske blivit smittad av nått pudelryck eller nått! Men ni som känner mig behöver inte oroa er det ska inte hänga i. Jag sätter nog igång att göra allt i sista minuten igen, eller försent. Kom på en sak till... Linda har fått sina pengar på kontot utan att hundmaten är slut! Och utan att hon behövt påminna mig då jag brukar glömma allt! (hon har min hund och jag står för maten, hon brukar tala om när den är slut och då sätter jag över pengar när jag kommer ihåg.) Undra om hon blir snopen! Nej nu måste jag nog sova så jag kommer upp i morgon

HA DET!!!

 

Tisdagen den 25 november 2008 kl. 22:13

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Ingen kamp!

Ja nu har jag varit ute och ridit, först var det Lady och Nexy, Sen var det Busans tur! Tänkte att jag får väl hoppas på att vi inte behöver ha någon makt kamp lika länge som sist. Och jippi vad glad jag blev. Hon svara inte emot en enda gång, stanna någon gång och titta, men efter ett par sekunder skänklade jag på henne... OCH HON GICK!!!! Fick henne t.o.m att gå igenom en stor äcklig surhåla som jag vet att hon hatar, UTAN problem! Så det känns jätte kul! Säger jag nu så går det la åt skogen nästa gång!

Ha det gått ska äta lite sedan jobba!

 

Torsdagen den 13 november 2008 kl. 12:28

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Ja då var vardagsrummet klart, men nu har jag ångrat mig...

Ja så är det... mitt nu mer ljusnougat färgade vardagsrum är klart! Ljust och fint, men nu har jag ändrat mig... Blev lite ljust och mesigt så nu ska jag ta ut svängarna. Soffan ska bli mörk mörk grön, en svart fondvägg, fast det blir i ett hörn så det blir två mindre sidor som blir svarta(om ni förstår hur jag menar). Sedan blir det svarta gardiner med några mörk gröna detaljer i, som jag ännu inte hittat. Dom mörkgröna detaljerna som ska finnas på gardinen ska min mamma återspegla i mörkgrön färg på de två svarta väggarn!!! Detta behöver jag inte ens passa på att göra när min man är ute med lastbilen, tro det eller ej men han gick med på det. Bara en liten suck... inget annat. Eller också har han ledsnat på mina smarta ideer och bara låter mig hållas! Han har inte gått med på min lila grå hall ännu... suck!!!

Idag passa jag på att rida när Emmelie åkt till skolan. Red båda hästarna. Först Lady och då fick Nexy följa med, där slog jag två flugor i en smäll kan man säga. Var ute en timma ungefär, så Nexy är tröttare än Lady. Blir nog inga Pudelryck idag!

Sen var det Busans tur för första gången efter att hon varit halt. Efter att vi kampat i en kvart om hurvida man går framåt, bakåt, stegrar sig eller sparkar backut så vann jag. Hon krånglar lite när hon ser något som hon tycker ser lite otäckt ut, typ en sten som hon sett 100 gånger innan. Hon fryser fast. Och när jag ledsnat att stå där mitt ivägen som ett fån, svarar hon emot med att kasta sig bakåt, stegra och sparka. Några gånger har jag gjort det felet ( som jag vetat hela tiden är fel) gå av och leda förbi. Mest för att jag inte står ut med att inte komma någon stans, men nu bestämde jag mig för att nix det håller inte längre. Så när hon stannade väntade jag en liten stund tills hon tittat lite, gick hon inte när jag skänklade på henne utan började dumma sig så tog jag tag i ena tygeln, snurra runt ett varv för att förhindra att hon gick bakåt. Fick göra så ett par gånger i början av rid turen, sen ledsnade hon och gick perfekt! Gick t.o.m igenom en gård här borta som jag aldrig fått igenom henne utan att leda eller gått med någon annan häst, så jag är jätte nöjd. Kanske hon bara krånglar 14 minuter nästa gång. Men nu ger jag mig aldrig mer! Nej nu ska jag laga lite kött soppa sedan blir det arbete! Ha de bra alla!!!

 

Tisdagen den 11 november 2008 kl. 12:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Tillfällig överskotts energi...

Ja men såååå typiskt mig. Fick en tillfällig lust att ta tag i vardagsrummet nere. Tänkte att jag kör igång och målar! Men när jag väl börjat riva tapeter insåg jag att fasen detta blir massa jobb! Hade visst glömt det. Nu är det lite sent att ändra sig. Måla fönster, den färgen har en torktid på 24 timmar, vilket gör att jag kan inte börja måla väggar före onsdag när jag kommer hem pigg och glad efter att ha jobbat.

Min man suckar mest och tycker att mitt impulsiva sätt är så CHARMIGT!!! (eller inte) Han fick nu åka iväg och handla lite saker som man måste ha för att måla om, det enda jag hade var i princip färg... Nåväl det blir säkert bra om ett par veckor när jag är klar!!! SUCK!!!!

I helgen var vi i husvagnen, umgicks med Glenn och Carina och deras nyinköpta hundvalp. JÄTTE FUL liten pudel valp... USCH!!! Valpar är inte nått söta!!! Ha ha ha.

Nej nu ska jag in och måla fönster ha det jätte bra! Kan hända att det blir många blogg inlägg nu, när jag är så himla upptagen. Ha det gott alla!!!

 

Måndagen den 3 november 2008 kl. 13:50

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj