Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ja då var vardagsrummet klart, men nu har jag ångrat mig...

Ja så är det... mitt nu mer ljusnougat färgade vardagsrum är klart! Ljust och fint, men nu har jag ändrat mig... Blev lite ljust och mesigt så nu ska jag ta ut svängarna. Soffan ska bli mörk mörk grön, en svart fondvägg, fast det blir i ett hörn så det blir två mindre sidor som blir svarta(om ni förstår hur jag menar). Sedan blir det svarta gardiner med några mörk gröna detaljer i, som jag ännu inte hittat. Dom mörkgröna detaljerna som ska finnas på gardinen ska min mamma återspegla i mörkgrön färg på de två svarta väggarn!!! Detta behöver jag inte ens passa på att göra när min man är ute med lastbilen, tro det eller ej men han gick med på det. Bara en liten suck... inget annat. Eller också har han ledsnat på mina smarta ideer och bara låter mig hållas! Han har inte gått med på min lila grå hall ännu... suck!!!

Idag passa jag på att rida när Emmelie åkt till skolan. Red båda hästarna. Först Lady och då fick Nexy följa med, där slog jag två flugor i en smäll kan man säga. Var ute en timma ungefär, så Nexy är tröttare än Lady. Blir nog inga Pudelryck idag!

Sen var det Busans tur för första gången efter att hon varit halt. Efter att vi kampat i en kvart om hurvida man går framåt, bakåt, stegrar sig eller sparkar backut så vann jag. Hon krånglar lite när hon ser något som hon tycker ser lite otäckt ut, typ en sten som hon sett 100 gånger innan. Hon fryser fast. Och när jag ledsnat att stå där mitt ivägen som ett fån, svarar hon emot med att kasta sig bakåt, stegra och sparka. Några gånger har jag gjort det felet ( som jag vetat hela tiden är fel) gå av och leda förbi. Mest för att jag inte står ut med att inte komma någon stans, men nu bestämde jag mig för att nix det håller inte längre. Så när hon stannade väntade jag en liten stund tills hon tittat lite, gick hon inte när jag skänklade på henne utan började dumma sig så tog jag tag i ena tygeln, snurra runt ett varv för att förhindra att hon gick bakåt. Fick göra så ett par gånger i början av rid turen, sen ledsnade hon och gick perfekt! Gick t.o.m igenom en gård här borta som jag aldrig fått igenom henne utan att leda eller gått med någon annan häst, så jag är jätte nöjd. Kanske hon bara krånglar 14 minuter nästa gång. Men nu ger jag mig aldrig mer! Nej nu ska jag laga lite kött soppa sedan blir det arbete! Ha de bra alla!!!

 

Tisdagen den 11 november 2008 kl. 12:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj