Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Välkommen Smulan!

                                Ja vi har utökat familjen lite! Inte är hon stor. Emmelies lilla dvärgpudel. Det är full fart! Nexy tyckte väl det var lite konstigt i början, och var lite oförsiktig. Men nu fungerar det. Mycket tack vare att Smulan råkar vara något smartare än Nexy! Deras favoritlek går ut på att Nexy jagar den lilla! Eftersom Nexy är mycket snabbare på raksträckor gör Smulan ett kast åt sidan eller tvärvänder när hon känner att Nexy börjar närma sig. Och stora klumppudeln ligger då ett par meter bakom när hon väl vänt och kommer på benen igen. Så kan dom hålla på hur länge som helst. Igår jagade även Smulan Nexy!

Emmelie har varit hos tandläkaren idag! Inga hål tack och lov. Själv har jag jobbat och gjort det rätt mycket det sista. Därför har skrivlusten svackat något! Men nu är jag tillbaka!

Emmelie trivs jätte bra i skolan! Nu är det hon som läser för mig på kvällarna!(Mamma mu klättrar iträd!) Är inne på kapitel tre! Hon läser dom två första sidorna och jag det som blir kvar på kapitlet! Inte alls svårt att motivera henne att gå till sängs nu! Sen har hon ju Smulan i sängen också!

Fint det varit med snö ett par dagar! Ljust och fint synd bara att det inte får vara kvar!

För övrigt tror jag att jag drabbats av något konstigt. Fick på vinterdäcken innan snön kom. (lite lögn... det var min man) Redan fått fram adventsstakarna. Vinterdäcken brukar komma på i första snöstormen, och stakarna första advent ungefär. Alltså har jag blivit snabbare. Kanske blivit smittad av nått pudelryck eller nått! Men ni som känner mig behöver inte oroa er det ska inte hänga i. Jag sätter nog igång att göra allt i sista minuten igen, eller försent. Kom på en sak till... Linda har fått sina pengar på kontot utan att hundmaten är slut! Och utan att hon behövt påminna mig då jag brukar glömma allt! (hon har min hund och jag står för maten, hon brukar tala om när den är slut och då sätter jag över pengar när jag kommer ihåg.) Undra om hon blir snopen! Nej nu måste jag nog sova så jag kommer upp i morgon

HA DET!!!

 

Tisdagen den 25 november 2008 kl. 22:13

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj