Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Julen över!

Ja då var julen över! Varit ständigt firande i flera dagar. Lugn och skönt har det varit. Många fina paket. Favorit paketet var att träffa Nathalie. Det tror jag vi alla tyckte. Tackar Natta för en jätte fin kväll!

Sen vet jag inte vad min man mena men jag fick parfymer, smink och olika krämer typ anti rynk krämer ... Antagligen är jag ful på väg att bli gammal och luktar illa! Men tack ändå Benny jag börjar fatta! För två år sedan när jag fyllde år fick jag en motionscykel...

Men hur som helst har jag haft en underbar jul! Emmelie är supernöjd. Nu börjar ett femdagars pass på jobbet sen är det nyår som vi firar med massa goda trevliga vänner!

GOD FORTSÄTTNING!!!!!!

 

Fredagen den 26 december 2008 kl. 13:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Julavslutning!

Japp idag var det dags för julavslutning i Fröjereds kyrka! Det var så fint! Vad modiga barnen är. Alla klasser hade sitt. Några hade julspel. Emmelies klass sjöng två sånger och det var det två klasser till som gjorde. Ett par som spela saxofon och tvärflöjt. Några spela gitarr och en sjöng solo. En extra stjärna till Petter!!! Han sjöng så bra!!! Högt och tydligt. Helt klart bäst av dom i hans klass!!!! Kul att se att dom vågar! Hade väl förväntat mig att han skulle dra ett eget litet oförberett solo med någon Eddie Meduza låt... men det gjorde han inte! Det får han ta till nyår!  Emmelie ska vara ledig i tre veckor nu! Det ska bli skönt för henne! Tyvärr är ju inte jag ledig särskilt mycket. Utan det blir mormor när både jag och Benny jobbar! Tur vi har mormor. Hon var naturligt vis också med ikväll! Nej nu blir det bingen för mig ska iväg och jobba i morgon... Sista dagen sedan blir det HELG!!! Finns hur mycket som helst som ska fixas. I morgon blir det julmusik och julpyntning på kvällen! Ha det gott!!!

 

Torsdagen den 18 december 2008 kl. 21:17

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Lucia!

Ja idag var det dags för luciafirande på skolan! Finns det nått finare än barn som går lucia??? Åh dom var jätte duktiga! Efter luciatåget var det lite fika och Emmelie passa på att visa vad hon gjorde i skolan! Mormor var med, Benny jobba tyvärr så han missade verkligen nått! Planen var att vi skulle titta på dom på fredag också men då ska Emmelie till Kss och få ett bandspelar EKG, så vi missar det. Men det får bli nästa år!

Efter lucia tog jag mig en lång promenad med hundarna. Var väl borta drygt en timma. Nu blir det ett varv med snabeldraken, matlagning och sedan till jobbet. Får nog köra försiktigt för det snöar här och börjar frysa på. Ha det så gott!!

 

Onsdagen den 10 december 2008 kl. 11:34

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Bort ikväll!

Ja då blir det Glögg kväll hos Bettan ikväll!

Har idag varit inne istan på Julmaknad. Var ju som vanligt inget att ha, sen gick jag, Benny och Emmelie till hotellet och åt julbuffe. Smaka mycket gott. Tyckte att jag var värd det eftersom jag varit ute och gått med hundarna nästan i en och en halv timma. Duktigt gjort av mig.

Just nu ligger Benny och Emmelie och laddar inför kvällen i varsin soffa! Själv ska jag nog lägga ner mig själv där också om jag får plats! Ha det gott...

 

Lördagen den 6 december 2008 kl. 16:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj