Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Varit i husvagnen.

Ja mellan lördag och söndag åkte vi ner till husvagne. Jätte fint där nu. Emmelie och Alexander bodde mestadels av tiden ute och lekte på lekplatsen, när dom inte åkte skridskor på Åsunden då. Kanon fin is var det. Nästan så att jag blev sugen på att åka, hade det inte varit för att mina skridskor var för små hade jag naturligtvis tagit ett par konståkningsvarv på isen.

På kvällen grillade vi korv ute det var såklart jätte mysigt, ute sådär så är till och med korv gott!

Jag har jobbat två nätter nu så Emmelie har varit hos mormor, hon kom hem idag när jag sovit. Nu är jag ledig två dagar sedan arbete hela helgen. Vi tog oss naturligtvis en sväng med hundarna i eftrmiddags också, det var jätte skönt när man väl kom ut, höll nämligen på att fastna i soffan. Ibland häller någon klister i den. Men man piggnar till lite när man varit ute. Nu ska jag och Emmelie lägga oss i ett riktigt varmt bad och bara slappa, sen ska vi krypa ner i min säng och kolla på tv.

Ha det gott nu ska jag njuta...

 

Onsdagen den 7 januari 2009 kl. 20:20

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

GOD FORTSÄTTNING!!!!

Ja då var det 2009! Hjälp vad tiden går fort! Inte konstigt att att min man köpte antirynk krämer till mig!

Vi har haft en kall men fin nyår! I tisdags kom Glenn, Carina och barnen. Emmelie och Alexander har lekt och grejat i två dygn!!! Naturligtvis varit ute och grejat en himla massa! Emmelie fick riktiga verktyg i julklapp, som har kommit väl till pass under dessa dagar! Dom hade med sig deras mellanpudel valp hit också. Så det har varit fullt ös.. en dvärg, en mella och en kungs...

På nyårsafton kom det fler folk. Petra, Tomas, Micke, Therese och naturligtvis barnen Alva och Linn. Bettan kom lite sent med andan i halsen... men det var nog bara för att hon inte hade nått barn med sig. Vi åt, drack och hade mycket trevligt. Naturligtvis sköt vi raketer och drack champange vid tolv slaget! Fick plats med långbord för 14 pers... Finns det hjärterum finns det stjärterum. Stackars Alva kräktes en gång på kvällen... Familjen Milton har ju legat magsjuka i mellandagarna så det blev lite för mycket för Alvas lilla mage, med mat dryck glass och godis... Så nu har Milton varit krassliga i princip vid varje högtid under 2008. Så nu får vi tro att dom kan fira alla högtider under 2009 dubbelt så bra!

Våra lediga dagar har vi tagit många långa promenader ute i skogen. Emmelie har äntligen kunnat åka skridskor på isen vi har på gården! Jätte duktig var hon!!!Nej nu äe det dags för mig at städa upp resten av nyårsfirandet!!!

 

Torsdagen den 1 januari 2009 kl. 19:01

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj