Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

VAB!!!

Har idag tagit vård av barn. I förrgår vaknade Emmelie klockan 03.00 och skulle gå på toa. När jag kände på henne var hon jätte varm. 39,3 i feber. Inga andra symtom, lite hosta men annars inget. Idag har hon lite mindre feber men ont i ögonen,  täppt i näsan och hosta , så det är väl något förkylningsvirus. Då jag inte är mycket för att barn tillbringar för mycket tid framför data eller tvspel är jag nu mycket tacksam över att vi faktiskt har ett sedan två veckor tillbaka. För där har Emmelie suttit stor del av dagen. DÅ är hon ju åtminstone i stillhet.

Vi ska naturligtvis vara hemma i morgon också och hoppas på att det är ännu bättre i morgon.

Ha det gott!!

 

Torsdagen den 26 februari 2009 kl. 21:57

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Semlor!

Ja nästan direkt efter att vi kommit hem bakade Emmelie semlor! Mmmm vad gott. Emmelie åt först en med sin kompis som varit här och lekt idag. Senare kom mormor som naturligtvis var hitbjuden på semla, och då fick hon i sig en till! Så stolt över sina semlor!

Efter det var det dags för barn och hundar att duscha. Dock en i taget, så nu luktar dom gott.

På förmiddagen när Emmelie var i skolan tog jag en promenad med hundarna! Så skönt solen sken. Fick lust att sätta mig på en sten och sova lite, men jag gjorde inte det. Jag motionerade ju!!!...

Nej nu är det sängen som gäller... Ha det gott!

 

Tisdagen den 24 februari 2009 kl. 21:45

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Helgen över!

En helg med arbete över, fast jag ska jobba i morgon också.

I Torsdags var jag, min mamma, Emmelie och min systers dotter Anne-Lise i Axvall och hälsade på Nathalie. Det var ju naturligtvis trevligt. Vi passade på att ta oss ett bad i den uppvärmda bubbelpoolen ute. Man kunde ju naturligtvis även svalka sig med att rulla sig lite i snön.

I helgen har det inte hänt så mycket mer, förutom att Emmelie tappat sin första tand. Det var stort! Tack och lov var jag inte hemma. Det är rätt obehagligt tycker jag som har "mun skräck".

Grattis Nathalie till som vann "sydsvenskan" i helgen!!!

 

 

Söndagen den 22 februari 2009 kl. 20:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Ut på promenad!

Emmelie va riktigt pigg i morse när hon vaknade! Hon gjorde sig ju naturligtvis ingen brådska upp ur sängen, men heller inga höga protester! Idag ska dom åka skridskor i skolan! Stackars Emmelie som redan har en blå rumpa efter allt skidåkande! Hon tror ju tydligen att vintersporter ska åkas på rumpan!!! Både när det gäller skridskor och skidåkning! Nej bara skoja hon är jätte duktig!

Så nu sitter man här själv. Tyst och jätte tråkigt utan Emmelie! Fortfarande inte vant mig vid att hon är i skolan när jag är hemma! Förut hade vi ju dessa dagar tillsammans, både när jag var ledig eller jobba kväll (som idag). Hon var ju så klart bara på dagis när vi jobbade! Men nu får hon åka iväg även då... suck!

Nej det är ingen ide att jag sitter här och tycker synd om mig själv utan nu blir det en lång härlig promenad med hundarna!

Min mamma hämtar Emmelie idag så henne träffar jag inte mer idag för när jag kommer hem från jobbet så sover hon! Tur man har en mamma som ställer upp i vått och torrt!

Tack för det mamma!!!

 

Tisdagen den 17 februari 2009 kl. 09:21

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Nu är sportlovet över!!!

Japp nu har jag varit ledig i 8 dagar!!! Varit kanon skönt. Vi började sporlovet med ett par dagar nere i husvagnen. Gjorde inget särskilt, ute på promenader med hundarna, barnen var ute och lekt i snön. Tog också med oss barn och hundar ut i skogen och fikade. Emmelie och Alexander hittade ett träd att leka med..            

Väl hemma fortsatte ute lekarna med pulka åkning och skidåkning. Jag, Emmelie, Linus och hundarna var på en liten längre skidtur. Emmelie hitta mycke kul på backen för där tillbringade hon lite tid. Men hon höll humöret uppe och skrattade åt sig själv.

Till Emmelies stora fasa var vi på bio också, det var första gången för henne. Det var inget hon kommer att fortsätta tjata om. Passade inte henne direkt... Dels sitta still, tittar nästan aldrig på tv, och defenitivt så gillar hon inte tecknat. Filmen vi såg var Bolt, det är ju så nära tecknat man kan komma. Men popcornen var goda. Dom sista tog slut idag.

Veckans höjdpunkt var nog ändå att se Nathalie i boxningsringen igen!!! Åh jag brände nog mer kalorier än hon för jag var helt slut i kroppen efteråt. Av någon underlig anledning blir jag något slags boxningsproffs när jag sitter och kollar på. Nåväl Nathalie vann inte matchen, men efter ett sånt uppehåll och att komma tillbaka är ju den största segern. Nu är hon taggad till att forsätta, det ser vi fram emot!!! Du är bäst Nathalie!!!! (efter mig då såklart)!!!!

Nej nu är det dags att gå och lägga sig! Ska ju jobba i morgon... Ha det gott!!!

 

Söndagen den 15 februari 2009 kl. 21:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj