Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

En helg till!

Ja då har det gått en helg till. Nu blir det jobb fem dagar. Helgen har varit skapligt lugn, förutom att vi målar om lite i hallarna. Tapetserar lite fondvägg och sådär. Men nu börjar vi komma lite i ordning, bara trappen som ska fixas... Men idag har vi kunnat städa upp den värst skiten i alla fall. När vi nu ändå var igång blev det nya gardiner i nästan hela huset. Så nu är det bara nästa halva av huset kvar. Men nu ska vi vänta lite... Vänta på att jag ska få nästa anfall kan man ju kalla det.

Emmelie har naturligtvis varit med och slipat och målat! Hon sliter som en liten blå. Jätte duktig och bra blir det. Benny var tvungen att säga till henne några gånger att vara försiktig så hon inte gick emot någonstans och får färg på sig. Hur sluta det... Jo han gick in i väggen och fick färg på tröja och i håret.

Jag tjatade på henne att vara försiktig så att hon inte skvätte färg där det inte skulle vara någon färg, vad gjorde jag... jo skvätte färg på halva golvet. Så den som skött sig bäst är Emmelie.

Mellan varven har jag och Emmelie hunnit med två skogspromenader med hundarna, på ca 3,5km. En på lördagen och en idag. Idag tog vi med fika och satt på en stor sten och mös. Emmelie verkligen älskar att gå i skogen. Speciellt nu när det börjar bli vår!!! Idag sa hon att hon inte kunde förstå att man skulle behöva gå i skolan när det är fint väder ute... Nej nu ska hästarna få sitt sedan blir det sängen. Ha det gott!

 

Söndagen den 15 mars 2009 kl. 21:40

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj