Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Emmelie 7 år...

Ja i lördas var hon 7 år. Fy vår stora tjej. Fy det går såååå fort. Och det innebär ju också att jag blir sååå gammal. Hon firade hela helgen. Med MC donalds på fredagen, samt kinamat på kvällen. Det var jag, Emmelie och mormor som var på kinarestaurang. Emmelie konstaterade helt enkelt att det var inget konstigt att det var många kineser i Sverige. Hon och Alexander hade nämligen grävt en stor grop på stranden i Ulricehamn, ända ner till Kina, så det var bara för dom att komma upp den vägen.

Av mig och Benny fick hon en treväxlad cykel. Av Linda en klänning, mormor lite olika saker som halsband, spel, ringar att hänga i med mm. Morfar en handuk där det stog Emmelie. Janne fick hon pengar av. Snabbt konstaterade hon även där att det var synd att det inte var fler nollor på sedeln. Eje och monika fick hon Bratz dockor med tilhörande pyssel. Alexander fick hon något bollspel av som dom tillbringade massar med timmar med. Så hon var såklart supernöjd.

Barnvagn har vi köpt. Fast det blev en för mycket, samt ytterligare en liggdel över. Så tre liggdelar samt två sittdelar blev det... Suck... Köpte först den jag absolut bestämt mig för att ha, plus en extra liggdel till den, både en hård och mjuk. Sedan sprang jag på en till när vi köpte barnstol som jag bara inte kunde motstå. Benny godkände köpet utan att han kunnat pruta ett öre!!! Så nu kan jag transportera barnet i alla fall. Frågan är bara hur länge till jag ska klara transportera mig själv...

Ha det bra...

 

Tisdagen den 26 maj 2009 kl. 21:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj