Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Tjuv i huset!!!

Ja jag fattar inte vilken stålmage Nexy har!!! Såfort hon har möjlighet stjäl hon mat, eller ja det som anses ätbart (i hennes ögon)! För ett tag sedan lämnade jag köksbordet i ett par sekunder... Då var osten borta. Hon måste svalt den hel. Dagen efter tog hon en hel rulltårta samt en längd mjuk pepparkaka. På semestern slevade hon i sig en gryta spagetti carbonada. Innan vi åkte iväg på semester hade Benny tagit upp köttfärs (fyra påsar) på tining för att jag skulle förbereda lite semestermat. Men en av påsarna hade hon lyckats komma åt, dock ej ätit upp då hon inte tycks gilla fryst mat så hon hade gömt den på övervåningen . Snacka om att hon blev snopen när hon skulle åtegå dit upp för att äta och den var borta, hon leta länge och väl. Allt detta toppar hon med  katt skit och andra delikatesser hon rotar fram ute. Men aldrig att hon är sjuk eller dålig i magen. Eller NJA hon fiser som en hel karl ,men förutom det är hon inget dålig...

Varit några dagar nere i husvagnen. Fint väder mellan skurarna så vi har kunnat bada lite när solen varit framme.

Jag, Emmelie, Benny och mormor var också på allsång. Molly Sanden, Kevin Borg, Lasse Beghagen och Shirly Clamp(inte en aning om hur det stavas). Eftersom vi var där ca två timmar innan det börja blev det fruktansvärt långtråkigt. Emmelie ledsnade efter Molly Sanden, inte så att hon gnällde och ville hem, men hon var mer intresserad av hur övrig publik såg ut, än av dom som sjöng.

Idag har vi tillbringat tre timmar i skogen, jag , Emmelie och hundarna. Vi plockade kantareller och sedan stannade vi på ett ställe och åt blåbär. Nexy åt naturligtvis hon med... Sedan fick hundarna sig en dusch, och nu är det jag och Emmelie som ska ta ett bad i badkaret!! Ha det gott!!

 

Torsdagen den 16 juli 2009 kl. 21:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj