Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Mindre än sex veckor kvar!!!!

Japp mindre än sex veckor kvar till förlossning! Bara jag inte går över tiden!!! Fy det vore hemskt!!! Fast jag ska inte klaga, tycker att jag mår riktigt bra. Kroppen småvärker väl lite då och då, men jag klarar fortfarande av att gå mina promenader med hundarna. Kanske är det till viss del mina långpromenader med dom som gör att kroppen fortfarande hänger med så bra. Dom måste ju både aktiveras och motioneras. Vågar inte tänka på hur dom skulle ränna, stressa och fara omkring här hemma om jag hade så ont att jag inte kunde gå med dom, Benny är inte typen som är ute på långpromenad och rastar hund. Inte heller typen som hittar på olika sätt att stimulera hundarna. Fast det är klart jag tillåter det ju inte direkt heller, då står jag ju bara och har synpunkter på det han gör. Berömmer inte på rätt sätt eller tillräckligt fort säger fel, gör fel, använder fel ord , använder fel kroppsspråk, ja man står där brevid och bara gnäller. Suck på mig...Nej jag nöjer mig gärna med att göra det själv det är mitt intresse och det är ju jag som vill ha hund, även om han inte protesterar. Han protesterar eller gnäller inte heller när jag försvinner iväg med dom. 

 Ikväll ska jag och Anna (en arbetskamrat till mig som förövrigt börjar jobba i morgon) ut och gå sju kilometer. Emmelie hänger såklart med på cykeln.

Vi åkte hem tidigt från husvagnen idag, dels på grund av PISS vädret, samt att jag igår kväll när jag skulle gå och lägga mig började fundera på omn jag stängt av vattnet till hästarna. Innerst inne visste jag ju att jag förmodligen hade gjort det men kunde inte släppa tanken. Vattnet var avstängt...

Ingen hade blivit förvånad om jag inte hade gjort det. Benny kommenterade det hela knappt... börjar han bli van???? Jag som i grunden är allmänt förvirrad och tankspridd. Då kan man ju bara tänka sig hur det står till nu!!! Det jag inte glömmer kommer jag inte ihåg! Min hjärna har liksom lagt av... Senast igår hitta min man toapapper inne i kylskåpet! För fyra veckor sedan körde jag upp på en trottoarkant och fick punktering, samt pajjade hela fälgen, detta bara för att nämna lite av dom saker som bara händer i mitt liv utan att jag känner mig direkt inblandad... Saker bara sker... Nej nu ska jag laga lite mat, Emmelie påminnde mig precis om att det börjar bli dags... Ha det gott!!!

 

Söndagen den 19 juli 2009 kl. 15:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj