Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Bakat!!!

Ja idag har jag bakat. Brödkakor, tekakor, bullar och muffins. Emmelie hjälpte till med bullar och muffins.Innan dess hade hon kompis här och lekte med.Flera timmars bak har satt sig i ryggen och fötterna. Men ett par timmars sömn så är jag nog återställd igen. 

Ikväll har jag börjat träna mina hundar för kantarellsök. Gick riktigt bra, eller ja rättare sagt över förväntan. Som tur var hade jag plockat tre kantareller för Nexy käka upp två i sin iver att göra rätt!!! Men sen började hon fatta att det inte var dom hon skulle äta.  Men Nexy ska man inte träna inne förstod jag, hon blir så ivrig att hon springer sönder golvet! testade faktiskt med Smulan också. Gick ganska bra det också fast hon är ju lite försiktigare i sin framtoning. Tanken är att när dom hittar kantareller ska dom sätta sig och så får dom massor med beröm. Nexy pendlade mellan sitt ligg, hopp, skall, pudelryck och skutt(dock vid kantarellen). Därav ingen bra lösning att göra det inne på våra parkett golv... Smulan satt sig inte riktigt men hon stod kvar vid svampen!!! Bara att träna vidare. Har man ju nått mer att göra på skogspromenaderna, man får vara påhittig när man har med "pudelhjärnor " att göra. För man vill ju inte att det ska koka över i dom... ha ha ha. Nej nu ska jag försöka få min nattuggla till 7åring i säng, hon har helt vänt på dygnet!!!

I morgon är det soptömmning här! Gissa vad??? Jag kom ihåg att gå ner med soptunnan... så lite funktion har jag kvar i kontoret. Man får vara glad för det lilla!!!

Ha det gott!!!

 

Tisdagen den 21 juli 2009 kl. 22:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj