Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Äckliga fästingar!

Ja fy vad otäcka dom är dom där krypen! Gör dom verkligen någon nytta i naturen? Jag har klarat mig i år utan att dom hunnit sätta sig, men dom har krypit på mig och i kläderna! Emmelie har jag tagit två på som hunnit sätta sig. Ska vekligen ta tag i att vaccinera mot TBE så fort jag inte är gravid eller ammar. Emmelie ska också vaccineras. Även om inte det spridit sig hit ännu, men det kommer väl. Och vi tillbringar så mycket tid i skog och mark. Fästingarna förstör lite av nöjet att gå i skogen. Idag blev det nästan en mil på förmiddagen med Emmelie, Bettan och hundarna. Gick väldigt sakta, vi hittade ju lite svamp vi var tvungna att plocka. Vid sex var jag inne i staden och gick ringleden med Anna, Emmelie var hemma hos mormor. När jag kom hem tog vi oss en svamppromenad till med mormor.

Sånt man hinner när man går hemma med havandeskapspenning!!!!

I Torsdags natt när Benny kom hem hade han haft ont i bröstet i hela dagen på jobbet! Han kom hem vid23.30. Jag tyckte såklart att vi skulle ringa till sjukhuset, det tyckte såklart inte han. Han har haft detta förut och dom har inte hittat något fel då, mer än inflammation. Informerade honom om att man inte kan ta det för givet. MEN TILL LÄKARN SKULLE HAN INTE! Men det slutade med att det blev som jag ville klockan fyra på natten när han inte kunde sova, eller inte ens ligga ner. Såklart sa dom att han skulle åka ambulans. Så så fick det bli. Jag och Emmelie åkte bilen efter. Han fick tillbringa dagen där, med smärtlidring och diverse undersökningar! Inflammation i hjärtsäcken. Fick tabletter och rekomenderad vila. Vila som varade tills idag Tisdag, alltså tre hela dagar!!!! Envis????? Men det är klart han jobbar typ bara nio dagar nu sen är han ju ledig, kanske kan vila då... ha ha ha!

Nu är jag riktigt trött på att vara gravid, vill bara att tiden ska hoppa iväg ett par veckor. En månad kvar... känns som en hel evighet!!! Men bara att bita ihop!!!! Nu ska jag sova lite, man sover ju så himla gott,,, ha ha, vaknar bara 20 gånger ungefär! Kissa lite, dricka lite, äta lite, typ en korv, skinka eller nått annat som finns i skåpen som man kan trycka in i gapet, måste ju vara nyttigt för både vikten och tänderna!

Sov gott ni som kan sova! Nu ska jag upp och lägga mig och sucka...

 

Tisdagen den 28 juli 2009 kl. 22:38

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj