Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

"Husvagns sorg"

Idag åkte den våra gamla vagn. Har haft den i fyra år så det känns ju lite sådär. Men dom som köpte den var jätte nöjda. Min man tyckte det var konstigt att dom inte pruta ett öre. (det gör nämligen han på allt). Men snart levereras våran nya vagn. Eftersom vi väntar TILLÖKNING behövde vi en med mer säng platser. Vi har velat fram och tillbaka under två år men i våras bestämde vi oss och klippte till...

Idag har jag, mamma och Emmelie varit i Skövde. Mamma skulle köpa en ny mobil, då hon hällt räkspad i sin gamla. Själv skulle jag köpa skor till Emmelie inför hösten. Blev tre par skor till Emmelie, lite kläder till mig och en ny mobil till mamma, men klant mamma släpade omkring på sitt SIM kort (fråga inte varför) så väl hemma hade hon lyckats tappa bort det, så nu står hon utan mobil i alla fall. SMART!!!

Vi var och åt buffe på en kinarestaurang också. Där lyckades min höft låsa sig på ett mycket märkligt och ont sätt. Jag kunde verkligen inte röra mig ur fläcken... skit obehagligt, men när det släppte och jag kunde resa på mig var allt som vanligt igen. Nu har den hållt på och ömmat lite, den klarar nog inte att vara gravid längre!!!

Sist vi var i Skövde lyckades Emmelie fastna i ett kylsåp. Hon skulle ta ut en dricka på en mack. På nått jäkla sätt lyckades hon släppa dörren på sig själv och bli stående i Kylen. kan ju säga att några som var där inne fick sig ett gott skratt där min dotter stod med näsan intryckt i glasrutan i kylen. (Typ som en perserkatt). Så nu ska vi försöka hålla oss borta från skövde tills det är dags att föda barn!!!

Ha det gött alla!!!

 

Tisdagen den 1 september 2009 kl. 20:22

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj