Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

VÄLKOMMEN NELLIE!!!!!

Ja äntligen är hon ute och vi hemma! Det var besvärligare än vi trott. Först när vi kom in fick vi åka hem igen. Dom tyckte det var lite för långt mellan värkarna, samt att dom inte trodde det var vattenavgång. Så vi åkte hem. Värkarna blev tätare och det rann fortfarnade vatten, sedan blev det lite grön svart också, men när jag ringde trodde dom att det var blod, medans jag trodde på barnbeck. När jag hade ca fyra minuter mellan värkarna och kände att jag snart inte står ut, åkte vi in. barnmorskan som vi då fick kände lite på magen och sa att jag tror hon ligger i säte. Och så var det!  Alltså inte i vidöppetläge som alla dom tidigare trott.

Så då blev det röntgen av mitt bäcken, lätt att genomföra med värkar som kom med ca två minuters intervall. Barnet skulle mätas för att kunna se vikten... Kunde inte få någon bedövning eftersom man inte visste om jag skulle föda i säte eller om det skulle bli snitt. När jag i princip var klar för at börja krysta fick vi svar på att jag inte kunde föda vaginalt i säte. Så allt slutade i snitt. Kändes ju lite onödigt när man kunnat förhindra det genom att man tidigare kunde kontrollerat hur barnet låg,  åtminstone på morgonen när jag var där första gången. Sen skulle jag ju tydligen också ha gjort ett ultraljud i vecka 32 då jag fick ett litet barn på 2600 första gången då ska det tydligen göras ett extra ultraljud på nästa barn i vecka 32. Vilket då också blivit missat.

Men som tur var så gick ju allt vägen, och vi mår efter omständighetrna bra. Lite ont efter snittet, samt eftervärkar. Har ju god hjälp hemma av världens bästa stora syster samt självklart av min man. Kort kommer naturligtvis snart!! Nu ska jag gå till familjen. Ha det gott!!

 

Tisdagen den 8 september 2009 kl. 19:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj