Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Håll i hattten...

Fy sjutton vad det blåser. Vågar inte sticka ut näsan utanför dörren. Men nu ringde Bettan och vill gå en liten sväng. Så det ska vi göra. Skönt när man väl kommer ut... Blåst är verkligen absolut det värsta jag vet, så när det blåser mycket hitar jag alltid olika undanflykter för att slippa promenad. Dagens undanflykt var att det blåser i barnvagnen... Jag vet att den var dålig då man kan vända och vrida på den... Men jag har levt på den hela dagen tills Bettan förstörde hela upplägget och mina undanflykter.

Emmmelie har varit hemma från skolan idag. Ont i nacken, misstänker att hon sträckte sig när hon slog i huvudet, eller att hon legat konstigt efter slaget då det gjorde väldigt ont. Men jag  hade henne hemma för att vara på den säkra sidan!

Emmelie oroar sig också för att vi ska bli rånade. Hon snappade upp om rånet på tv. Ha ha finns ju liksom inget att ta här... Men hon bekymrar sig ändå. Undra om polisen får tag i dom????

Från det ena till det andra var det en lastbil som kört av vägen utanför Borås! Den som körde tappade fokus på grund av att han... ja ni vet... tillfredställde sig själv!!! Då undrar man ju om man ska skratta eller gråta. Skönt att man inte vet vilka man möter ute i trafiken. Det jag vet är att det är inget som någon på mitt jobb hinner hålla på med på arbetstid!!!! Nej nu ska promenaden förberedas!!!! Ha det gött!!!

 

Torsdagen den 24 september 2009 kl. 15:35

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj