Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Håll ännu mer i hatten!

Fy 17 vad det tog i att blåsa i natt! Hade nästan svårt att somna! Men med två döttrar bredvid mig så gick det till slut.

Idag var det dags för vägning  och mätning av huvudet igen. Förra veckan när vi var och gjorde det visade det sig att huvudet var tre millimeter mindre än vid födseln. Som tröst sa barnmorskan att huvudet kunde inte krympa, men det kunde bli något fel på tillväxten! Eller också var det felvärde på BB. Och idag hade huvudet växt!!! Så inget fel där! Däremot går hon upp i vikt, fast sjunker i sin egen kurva! Omöjligt tänkte jag då hon äter jämt, och jag tycker att jag har massor med mat. Men hon trodde inte det var tillräckligt. Och ju mer jag tänker på det så ju kortare stunder har hon sovit. Dom sista fem dagarna har hon ätit nästan hela tiden. Inte sovit några lång stunder utan slumrat till lite för att sedan sova. Nätterna har hon dock sovit sina fyra timmar för att sedan äta och somna igen. Tillväxtperiod tänkte jag. För det var vad man alltid fick höra när Emmelie var liten, forsätt amma hon är bara i en tillväxtperiod.

Men sköterskan tyckte jag skulle amma, och sedan ge ersättning för att se om hon åt. Och slurp sa det i flaskan och nu har hon sovit i tre timmar! Som sagt tanken har slagit mig att hon inte fått i sig tillräckligt, men då har det klingat till i huvudet och rösten sedan Emmelie var liten börja tala.

-FORSÄTT BARA AMMA HON ÄR I EN TILLVÄXTPERIOD!!! Men som sagt man ska lyssna mer på sig själv. Nu är hon nöjd. Får helt enkelt fortsätta kombinera. Såklart amma så mycket som möjligt!

I morgon är det Kss för bad och läkarbesök. Klockan 08.15 ska jag vara där. Herregud dessa alla jäkla tider att passa. BVC, MVC, Bad tider, läkartider. Hade det inte varit för alla dessa tider hade jag ju börjat täna på gymmet... (det var nog en lögn)...

När jag hämtat Emmelie på skolan åkte vi in till Tidaholm och åt med mormor. Sen fick jag åka hem själv för Emmelie stannade i Fröjered för att leka med en kompis, hon kommer hem vid sex. Och nu när Nellie sover hela tiden blir det helt tyst och man känner sig nästan ensam...

I morgon kommer Benny hem, så jag och Emmelie ska till badhuset. Hon ska tydligen träna på att dyka. Ska bli kul att hitta på något bara jag och hon. Tror hon behöver det. Hon glömmer så lätt av sig själv. Är så väldigt mån om alla andra, just nu är det lillasyster hon månar mest om. Så hon behöver lite extra uppmärksamhet. Så det var ju också jätte bra att hon passa på att leka med kompis idag, det har hon nämligen inte velat sedan Nellie föddes.

Nej nu ska jag köra ett litet träningspass i soffan. "Sapp" kallas det. Det utförs i liggande ställning i soffan med fjärrkontroll i handen,man byter kanal vid behov och med olika fingrar. Perfekt för oss snittade. Det är träning vi kan utföra utan att belasta ärret!!!

 

Tisdagen den 29 september 2009 kl. 16:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj