Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Höst!!

Ja nu känns det verkligen att det är höst! Idag har solen åtminstone kikat fram, men helgvädret ska tydligen inte bli jätte bra. Blåst och regn. Jag kan under inga omständigheter förlika mig med blåst! Usch!!! Blir att stänga in sig och tända doft och värmeljus! Hundarna vill väl få en promenad såklart men mer blir det nog inte. Eftersom jag inte gått lika långt nu efter förlossningen har mina tidigare "utbrända" hundar nu fått tillbaka lite mer energi. Gud vad det märks när dom inte fått den stimuli dom behöver. Dels skäller dom på allt som rör sig ute på gården. Ränner omkring inne osv. Dom är ju vana vid mils långa promenader med lite olika aktiviteter. Vilket dom behöver, det är ju pudlar. Ingen ide att bli irriterad på hundarna heller när dom skäller för det är ju inte deras fel att dom inte blivit rastade tillräckligt. Dom ser ju till att få utlopp för sin energi på annat sätt, typ genom att skälla och hitta på andra små eller stora satyg. Nu låter det som dom springer omkring inne och skäller och aldrig är still, så långt har det inte gått!!! Bara att man märker skillnad på två hundar som blivit rastade ordentligt, hur dom blir mer tillfreds med livet. Det har ju inte fungerat helt det sista, men nu är jag snart återställd efter snittet, tror jag. Blivit lite rött och varigt på ena sidan, ser ut som det sitter någon liten plasttråd i där, får inte bort den. Misstänker att det är lite tråd efter något stygn, men dom ska ju försvinna. Får la kolla upp det på tisdag när det åter är dags för vägning.

Igår eftermiddag när jag, hundarna och Nellie tog en promenad var det så att det riktigt bet i kinderna ute, börjar bli kallt. Men det var mycket friskt och skönt.

Sen på hösten har man ju dom där jäkla ÄLGFLUGORNA som i princip kan förstöra en hel skogspromenad. Jag och Bettan disskuterade under en promenad angående dessa jävulska djur. Ingen kunde komma ihåg att dom var till besvär när vi var yngre. Kan inte alls komma ihåg att dom förstörde några ridturer genom att borra sig in under hjälmar osv. Är det så att dom finns i större upplaga nu eller har vi bara glömt av... Hemska är dom i alla fall!

 

Fredagen den 2 oktober 2009 kl. 16:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj