Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Halvtid.

Nu har Nellie legat i skena halva tiden. Var på kontroll på ortopeden idag, allt verkade bra sa läkaren. Hon har växt så vi fick byta till en större skena vilket gör att nu är det ännu svårare med kläder. Men sex veckor sen ska jag först kissa på skenan sen ska den BRÄNNAS!!! Ha ha ha. Fjärde december sker detta!

Efter läkarebesöket åkte jag barn och hundar till staden för att gå ut och gå med en arbetskamrat! Måste ju få veta lite om sina arbetskamrater också även om man inte är där just nu. Får väl hoppas att man har ett jobb att återvända till. Tydligen ska 38 personer sägas upp. Finns väl snart ingen psykiatri kvar. (jobbar på en allmänpsykiatrisk avdelning). Lite egoistiskt tänkt så hoppas jag verkligen att det är 38 som är anställda efter mig, jag blev fastanställd 2000. På dessa 9 år har det inte varit annat än neddragningar. Tråkigt! Personalen mår ju heller inte bra när det bara ska dras ner och dras in... Blir ett oros moment! Men jag ska ju inte dit än så jag får väl släppa det!

Har också fått nån slags "krampkänsla" runt såret efter snittet. Hade jätte ont på förmiddagen sedan blev det bätttre, men nu ikväll har det kommit tillbaka, nu känner jag mig nästan febrig och en slags bultande känsla runt såret. Hoppas verkligen det inte är nått som hänt... Suck... 

Emmelie fick papper om vaccination mot influensan idag. Då vi har den lilla hemma tänkte jag att det kan vara bra att vaccinera sig i år även om jag andra år inte gör det. Satt och fundera lite på hur jag ska motivera en sjuåring att gå och ta en eller två sprutor, (är ju oftast inget dom med glädje gör). Tänkte att jag börjar väl fråga lite fint så får jag komma på något fint sätt att övertale henne sedan. Sa till henne att hon fått erbjudande om att vaccinera sig mot influensan, och att det är en eller två sprutor som ska tas. När jag sedan skulle förklara och göra ett pedagogiskt inlägg avbröt hon mig och sa! Klart jag ska ta dom sprutorna mamma. Är väl inget, vill ju inte smitta ner dig eller Nellie. Nellie får inte bli sjuk, och inte du heller mamma för du måste ju ta hand om Nellie och mig varje dag. Tänk så omtänksam hon är min underbara lilla kloka sju åring. Blev så tagen av det hon sa så jag kände hur det började tåras i ögonen på mig.

Uppskattningen för sin omtanke blir en alldeles egen "Emmelie dag". Var något vi kom på idag. Hon ska få bestämma en hel dag på höstlovet. Det ska vara jag , hon, mormor och Nellie. Såklar får Nellie hålla sig lite i bakgrunden denna dag... Blir tisdagen på höstlovet. Hon ska bestämma vad vi ska göra äta osv.Misstänker att det blir badhus, Bowling, picknick i skogen och MC donalds, men vi får se vad hon bestämmer denna "Emmelie dag" Den dagen är hon värd. Även om hon just nu är inne i sin egna lilla trotsålder.

Ha det bra alla...

 

 

Tisdagen den 20 oktober 2009 kl. 22:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj