Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Man minns hur det var.

Idag kom det lite snö på eftermiddagen. Emmelie kastade på sig vinterkläder och gav sig ut. Man kommer ju själv ihåg hur kul det var! När hon kom in sa hon att hon bara skulle vara inne en stund tills det blev mer snö, hon skulle då gå ut igen för att göra snölykta och snögubbe! Ha ha vi snackar typ 10 snöflingor per kvadratmeter. Så hon väntar nog förgäves.

På förmiddagen när jag var ute på promenad med Nellie och hundarna trodde jag att jag både skulle blåsa bort och frysa sönder. Fy det var riktigt kallt!

Nu är det bara fyra veckor kvar för Nellie att ligga i skena! Sen blir det fest!! Både skönt och hemskt hur tiden bara rusar iväg. Fy det händer så himla mycket nått nytt varje dag. Både jag och Benny har ju liksom hunnit glömma hur det var. Just nu skrattar hon och är mycket nöjd för det mesta. Är en mycket social liten varelse (precis som storasyster). Älskar att vara med och när någon pratar och leker med henne! Hon jollrar såfort hon får syn på oss! Älskar när vi sjunger(antagligen har hon hörselfel...) Kan sitta långa stunder i babysittern och pilla på sitt babygym, när hon ledsnar vill hon såklart komma upp och mysa och prata.

Nu väntar jag och Emmelie på att Benny och Nellie ska vakna, hon sover på hans mage. Benny åker och jobbar i morgon så Nellie måste badas idag, vi måste ju vara två på grund av den där jäv... skenan. Emmelie vill ju naturligtvis också engagera sig i badandet av lilla syster!

 

Onsdagen den 4 november 2009 kl. 16:26

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj