Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Helgen slut...

Ja det var den helgen det! I lördags var vi på den årliga SPÖKPROMENADEN!!! Riktigt bra måste jag säga. Hela skogen är full av otäcka gubbar. Liemannen, spöken, ljud och ljuseffekter. Man går där i mörket och det dyker upp fulingar överallt. Även om man är beredd så blir man riktigt rädd. Emmelie var såklart med. Direkt efter säger hon nästa år vill jag nog inte gå, men en liten stund efter börjar hon redan prata om nästa års spökpromenad. Måste säga att årets spökpromenad var den bästa! Kanon.

Ha ha jag och Emmelie tog hundar och barnvagnen ner till samhället där promenaden skulle vara, bara för att Nellie skulle somna gott (mormor skulle ta hand om henne när vi andra gick, för att sedan möta upp oss där vi skulle fika efter promenaden) Hundarna blev rastade på samma gång. Naturligtvis skulle dom inte med på någon spökpromenad. Dom skulle snällt vänta i bilen. Lik förbannat när jag och Emmelie kommer gående med hundar och barnvagn är den en idiotisk dam som var tvungen att kommentera..

-Men gud ska hon gå spökpromenad med hund och barnvagn...

Hade sån jävla lust att gå fram till henne och fråga om det stod dumhuvud i pannan på mig, för det tycktes jag ana att det stod i hennes... Men det gjorde jag inte... Hatar när folk själva tar för givet vad folk ska göra eller inte...

Sen fick jag reda på att förra året var det faktiskt folk som tagit med sig hund runt spökpromenaden... Två spöken hade till och med blivit hundbitna!!! Finns folk till allt!

Igår var vi hos min mor och far och åt middag... (farsdag) Vi tog oss en långpromenad med hundarna innan, jag, Emmelie och Nellie. Även om det var grått och trist väder var det riktigt skönt ute...

När vi kom hem satte jag igång att klippa pudlarna... i mörkret ute! Suck... Det som var mest tragiskt är att det blev inte sämre att klippa dom i mörkret än vad det blir när jag klipper i dagsljus! Med andra ord är jag inget proffs!!! Idag har jag badat dom så nu skla jag ut och fixa till dom allra värsta tabbarna! Ha det gott alla!!!

 

Måndagen den 9 november 2009 kl. 09:40

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj