Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Kalas!

Varit en lugn helg. Var i husvagnen mellan lördag och söndag. I söndags var det två kalas. Bennys stora dotter och min far som fyllde 60!

Emmelie var med mormor och sålde hemslöjd på lördagen, så hon tjänade ihop till en mobiltelefon, eller rättare sagt en halv, resterande får hon betala själv!

Nu får man börja planera lite jul också. JAG ÄLSKAR JUL!!!!! Sen efter jul och nyår är det ju dags att ta tag i allt. Bantning, bli en bättre människa osv. Förut har jag alltid haft med att sluta röka också, men det behövs ju inte i år! Så underbart det är att vara rökfri!! Faktiskt har det inte varit några större problem att sluta heller! Saknar det inte!!! Blir faktiskt inte ens röksugen! Tycker att det luktar väldigt illa, och så länge jag tycker det är det ju lätt att avstå! Ju längre tid man hållt upp ju dummare är man ju om man börjar igen!

I Emmelies skola ligger säkert halva skolan i influensa, man vet nog inte om det är svininfluensan. Men helt otroligt har Emmelie än så länge klarat sig, hon brukar bli sjuk annars så fort man säger virus. Vi håller tummarna.

Som ni förstår så blev Emmelie hemma i helgen! Hennes biologiske pappa "glömde" väl höra av sig igen! Sååå skönt att hon var hemma!! Hon har heller inte sagt något om det!

Idag blir det KINAMAT med Mark och Linda! (ser ut på texten som kinamaten är det viktiga). Men naturligtvis ska det bli kul att träffa Linda och Mark också. Men allra roligast att träffa Theo. Små barn växer ju så fort. Och det gör ju inte Linda och mark. (Linda krymper).

Nu vaknar liten stumpa så jag får väl ta hand om henne. Försökte lägga ut en film på henne men det gick inte. Ska kolla upp vad som är felet. Ha det gott alla!!!

 

Måndagen den 16 november 2009 kl. 14:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj