Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Det bara fortsätter...

Denna dag tar nog aldrig slut... När jag kom upp för att hänga upp tvätten som jag tvättat fick jag en riktig chock!! Vatten på hela golvet!!! Allt vatten hade tömts ut på golvet i stället för i badkaret!!!! Glömde att jag hängt upp slangen på maskinen igår när jag städade. Den ska ju liksom ligga i badkaret!! Vi har det så provisoriskt nu eftersom vi renoverar toaletten nere där dessa maskiner ska stå!! Det är ju ganska mycke saker där inne nu så det fanns mycket som skulle flyttas runt för att komma åt att skrapa! Tvättmaskin, under badkaret, skötbord, hylla med parfymer och diverse annat i! Utanför satt Emmelie och förskte trösta en gallskrikande Nellie som ville ha mat, och inte lät sig tröstas av sin syster. Men jag fick upp allt vatten, och toan blev ju städad idag också!!!

Kom precis ner efter att varit uppe och lagt Nellie, tänkte sätta mig och mysa lite med Emmelie, samt äta kvällsmat. Då ligger hon och sover på soffan!! Hon har ont i sin arm stackarn efter sprutan idag!

Nej nu blir det sofffan för mig, ska inte göra nått mer idag!

 

Tisdagen den 24 november 2009 kl. 20:00

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Morr

Fem minuter efter förra inlägget tyckte jag det prasslade ute i hallen. Kom på att jag i kaoset när jag kom hem nog missat att packa upp en påse. Vad möts jag av... Jo en liten dvärgpudel som sitter och sätter i sig en halv falukorvring!!!

Samma procedur igen... Älska mina hundar tio gånger. Slet av mitt hår, körde huvudet i väggen, la mig i soffan och drog ett täcke över huvudet!!!!! Allt detta naturligtvis med bara en arm och säkert 45 i feber!!!Är nästan medvetslös!! Inser också att Smulan säkert kommer att vilja gå ut 78 gånger i natt!!!!

Men hon har ju en förkärlek till blöjor så hon får la ha en på sig!!!

 

Tisdagen den 24 november 2009 kl. 15:20

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Underbart!!!!!!!!!!!

Gick upp tidigt för att Emmelie skulle in till Tidaholm och vaccineras! Är ju mycket lättare om hela fröjeredsskolans elever åker buss in till Tidaholm, och föräldrarna efter i sina bilar, än att en sjuksköterska åker ut till fröjerd och vaccinerar. Men men det får ju inte vara för smidigt. Alltid lättare att forsla många människor än att bara en åker...

Efter det åkte jag, Emmelie och mormor till falköping och julhandlade lite, passade också på att äta där!

Sen var det min tur att få vaccin. Dom liksom tog fart och högg en spruta rakt in i armen, sprutan såg ut som ett spjutliknande föremål. Kändes som dom spruta in 7 liter vätska i armen men det var säkert bara fem liter. Tog min förlamade arm och åkte hemmåt. När vi kommer hem ropar Emmelie uppifrån.

-Mamma hundarna har ställt till det!!!!

Jag tar min förlamade arm, som vid detta laget är påväg att lossna helt från kroppen, springer upp och möts av att mina små älskade lurviga pudlar ÄTIT BLÖJOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Inget äckligt!!!!!! Låg överallt!!!!!!!!!! Även i sängen!!!!!!!!!!!! Dom får inte ens vara i sängen!!!!!!!!!!!!!!!

Tog tio djupa andetag, sa tio gånger, jag älskar mina hundar, jag älskar mina hundar, (naturligtvis under mycket ordnade former) Ha ha ha!!!!!!! Slet mig i håret körde huvudet i väggen och sa lugn till mina barn... mamma har fått biverkningar av vaccinationen...

(Nej jag slet inte mitt hår eller körde huvudet i väggen.)Utan tackade i stället mina hundar för att jag återigen fick städa övervåningen där jag igår julstädat!!! Tur man har hund, hur skulle man annars få dagarna att gå!

Nu ska jag kräla till soffan och vänta på att yrsel, svimningar, hög feber och värk ska komma och ta mig. Klart att jag får dessa biverkningar efter spjuthugget!

Ha en forsatt trevlig dag, Skriver igen när jag klarar resa mig... har ju bara höger arm kvar nu.  Men det är ju bättre än inget!!!!!Kram alla som läser...

 

Tisdagen den 24 november 2009 kl. 15:05

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj