Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Underbara...

När Emmelie var i skolan var jag på babysång och babymassage med Nellie. Hon njuter i fulla drag av båda sakerna! Jätte mysigt!

När Emmelie kom hem från skolan fortsatte vi med lite julstäd och matlagning. Emmelie strök ALLA mina julgardiner och dukar!!!! Hon stryker bättre än jag, hon tycker dessutom att det är kul och jag fullkomligt hatar att stryka! Åh Emmelie är så duktig på att julstöka, hon skiner som en liten sol. Hon älskar verkligen jul. Hon tycker om att göra presenter och göra alla glada! Ser naturligtvis själv också fram emot att få paket. Men det är roligt att hon engagerar sig så i hela upplägget inte bara det som är kul!

Sedan åkte vi in till stan för att träffa Nathalie, nu var Nellie vaken nästan hela tiden! Nathalie tyckte det var kul att träffa sin lilla kusin i vaket tillstånd. Hon har haft otur att träffa henne oftast i sovande tillstånd de andra gångerna. Hon ville ju naturligtvis mysa lite med sitt "fadderbarn"! Emmelie avgudar också sin underbara kusin! Vi fikade och småpratade. Jätte mysigt!

När vi kom hem forsatte jag och Emmelie att städa! Nu tog hon tag i skurning av alla skåpsluckor! Gör det lika bra som vem som helst. Nellie hade tröttnat lite på att se oss städa så vi fick tillbringa lite tid med henne också. Sen åt vi julskinka som vi precis fixat i ordning till advent. Man måste ju provsmaka!!! Nu sover mina underbara prinsessor gott i sina sängar! Dags för mig att gå upp och bara ligga och njuta av att höra hur dom sover som små sessor och laddar sina batterier.

 

Torsdagen den 26 november 2009 kl. 22:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj