Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Rulltårta!

Fyra rulltårtor fixade Emmelie i en väldig fart. Ska bjuda på rulltårtsbakelser till kaffet efter maten på dopet!

Efter baket fick hon roa sin lillasyster lite medans jag badade katter som sedan blev hämtade av nya ägare! Dom kommer få det så bra. Helt övertygad! 

Avslutade Nellies kväll med lite babymassage, hon njöt i fulla drag. När hon blivit nattad kände sig Emmelie lite sugen på att bli masserad hon med, så vi gjorde om babymassagen lite så den skulle passa henne och hon tyckte det var jätte skönt! 

Nu ska vi sätta oss och äta bara jag och Emmelie. Sedan intar vi nog sängen och lägger oss och myser och kollar på tv. Kanske liten tjej vaknar och vill vara med... 

Min stora pudel har fest, hon har ju blivit av med två katter.  Hon avskyr katterna mer än något annat! Hon ser dom inte när dom kommer gående. Försöker jaga dom om dom springer och inte matte eller husse står och ser. Det värsta är att det är sällan dom springer...dom vet med sig att dom har övertaget!!!

 

Fredagen den 4 december 2009 kl. 21:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Min underbara dotter!!!!!!!!!!

Jag blir helt varm och lyrisk när jag tänker på min underbara sjuåring! I morse ville hon leka med någon efter skolan eller åka till badhuset. Förklarade för henne att vi absolut inte hinner det nu för det är massor jag måste fixa till dopet! Hon la huvudet på sned och sa,

-Det är lungt mamma, vi får ta det någon annan dag. Jag ska hjälpa dig med att ordna inför dopet, säg bara vad du vill jag ska göra! Det var så tårarna kom. Blev så underbart stolt över henne! Min tjej med världens största hjärta!

Hoppas hon blir/väljer ett yrke där hon jobbar med människor eller djur! Allt faller sig så naturligt för henne. Det bara finns där. Hon är jätte duktig på att umgås med sin lillasyster på ett sätt som Nellie verkligen avgudar. Det bara finns där hos Emmelie hon vet hur de små ska tas. Hon har även ett jätte bra handlag med djur!

Nu är det ju inte så att hon alltid skiner som solen. Hon är ju sju år och alla vet ju hur en sjuåring kan vara! Dom har ju sin egen utveckling att tampas med! Men alla stridigheter blir så mycket lättare när hon är så otroligt varm!

För övrigt känner jag mig som en sardin i en sardinburk. TILLTRYCKT!! Har legat mellan mina små prinsessor i natt. En på varje sida och barn kommer ju så närma och är såååå varma! Ett tag är det ju så himla mysigt men i natt har jag haft huvudet fullt med tankar så jag kunde ändå inte sova så jag bara låg där och kände mig som en ihoptryckt sardin. Men vad mysigt det var! Nu är ju Nellie precis mjuk! Ingen skena mellan oss!

När Emmelie kommit iväg till skolan tog jag och Nellie oss våran tupplur på soffan! Mysigt. Nu ska vi vänta tills stora syster kommer hem sedan åker vi till stan och träffar barnens mormor! Världens bästa mormor! Ställer alltid upp! Har alltid gjort. Synd att det finns giriga människor bara som inte vill se det utan ändå måste kasta skit och lögner på henne! Tack för att du finns Mamma/mormor!!!!!!!!!! Hon är värld det bästa!!!!!!!!!!!!!!!! Förkänar inte massa skit!!!!!!!!

 

Fredagen den 4 december 2009 kl. 11:34

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj