Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

EmmeliesLuciatåg!

Idag var det dags för Emmelies luciatåg! SÅÅÅ fint dom sjöng, jätte bra! Gud vad mysigt det är med barns luciatåg! Finns det något mysigare? Tyvärr kan jag inte lägga in några kort på allt det vackra. Finns kort där andra barn är med och det vill jag inte lägga ut. Kan ju inte ringa hela skolan...Som en extra liten överraskning var Nathalie med Emmelies älsklingskusin där och tittade på!

Har på förmiddagen idag hunnit med att gå ut två timmar med hundarna! Fick med mig JÄTTE gravida Elin och hennes hundar också. Hon ska ha barn vilken dag som helst. Såg ut som hon skulle sprängas snart!

Så till min kloka dotter! Jag gillar inte att hänga ut folk så alla vet vem man menar men jag gör ett undantag. En mycket nära "släkting" till Emmelie ringde idag och frågade vad hon önskade sig i julklapp! Lite ironiskt med tanke på att hon inte fått något när hon fyllde år, han ringde inte ens och sa grattis! Han passade också på att fråga varför hon inte ringt! Har tydligen varit upp till henne att ringa  honom, inte tvärt om. Det har väl varit hennes ansvar sedan hon var ca 2 1/2 år ungefär! Faktum är att vi har lyssnat de sista gångerna hon pratat med honom och då har han sagt jag ringer dig på ... Ändå lägger han över det på henne! Fy fan vad elakt! Men faktum är att min dotter har lärt sig se igenom hela situationen. Hon skrattade åt det och sa...

-Ha ha mamma tänka att han fråga varför jag inte ringt! Han skulle ju ringa mig men såhär säger och gör han ju alltid. Han fråga också om jag skulle köpa julklapp till honom. Men mamma det ska jag inte. Men ett kort på mig vore bra, så han vet hur jag ser ut!

Detta säger en sjuåring. Undra om han vet hur gammal hon är?????? Hon säger inte emot eller ifrån till honom. Utan hon säger det till oss här hemma sedan. Hon tycker inte hon kan säga till honom eftersom hon inte känner honom. Han tror väl att dom känner varandra...Men så är det. Han har förlorat ett underbart litet barn. Han är förloraren inte hon. Hon känner trygghet och förebilder i oss här hemma istället (tack och lov).  När hon berättar om vilka hon älskar osv är han aldrig nämd! Säger endel faktiskt. För listan över vilka hon älskar kan vara riktigt lång. Mest mamma, pappa (Benny är pappa för henne) och Nellie. Sedan mormor, morfar, Nathalie osv osv listan blir riktigt lång. Men som sagt denna person är aldrig nämd!

Vi har valt att hållas oss utnaför. Hon får bilda sig sin egen uppfatning, sen finns vi som stöd när hon blir ledsen eller förbannad på det.

 

Måndagen den 14 december 2009 kl. 22:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj