Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Nu är det riktigt illa!

Ofta brukar jag förlägga saker. Tycker att jag lägger något på ett "bra ställe" sen när jag ska ha det har jag inte en aning om vart jag lagt det. Min man HATAR när han frågar efter nått och jag säger...

-Det la jag på nått bra ställe, för då är vi säkra på att det är borta!

Igår höll jag något i handen, (kommer inte ihåg vad) sa till min dotter, i morgon när jag frågar kom då ihåg att jag lägger detta och så sa jag ett visst ställe som jag inte heller kommer ihåg. Frågade nu min dotter om hon kommer ihåg vad det var hon skulle komma ihåg, men  hon kommer bara ihåg att det var något hon skulle komma ihåg, precis som jag! Så nu letar jag efter något, har inte en aning om vad, och inte heller var jag ska leta! på nått sätt är ju det faktiskt värre än vad det brukar vara. Har alltid sagt att nu kan det inte bli värre, men det kunde det!!!

Annars har vi gjort revben och köttbullar idag jag och Emmelie! Hon gjorde lite julgodis också!  Han också med en lång promenad med hundarna! Underbart ute, inte så kallt som det varit sista dagarna, var nog inte mer än 3 minus när vi gick, så det var kanon skönt!

Nellies feber som hon fick efter vaccinationen är borta!

I morgon ska vi fira lite jul här! Hoppas bara jag hittar det jag letar efter, som jag inte vet vad det är!!! MY LIFE!!!!

 

Tisdagen den 22 december 2009 kl. 22:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Jobbar bäst under press...

Nej det är väl inget att göra! Huset ska städas! All mat ska lagas, i morgon kommer folk och ska fira jul! Lugnt jag känner mig inte stressad... Har säkert glömt att köpa lite julklappar också!  Idag ska jag och Emmelie laga köttbullar fixa rebenspjäll och göra julgodis! Passar bra med tanke på att Nellie hade över 40 i feber i morse. JÄKLA VACCINATION!!!! Benny sitter ju i sitt andra hem och kuskar omkring på vägarna... SMITARE!!!! Hade han varit hemma kunde han ju hjälpt till!!! Ha ha ha! Lustigt men jag lagar helst maten själv. Sen kan jag bli sur och förbannad på att han aldrig hjälper till med det, om han frågar säger jag, nej jag klarar mig!! Men det måste ju ändå vara hans fel... fniss! Inte nog med det ! Han ska ha stekt potatis till julmaten!!! Hans släkt har någon vanföreställning om att det ska vara stekt potwatis till julmat!! Mina kokta potatisar duger inte!!! Jag hatar att steka potatis!! I alla fall åt 12 personer!! Bränner fast och tar en jäkla tid! När nu Benny läser detta tänker han...

-Jag kan la steka den där jä--- potatisen om det är så jobbigt!

Känner han vid det här laget! Nej då jag ska minsann steka potatis! Hälla över laxermedel tror jag!! Ha ha kanske dom äter min kokta potatis nästa år!

Vilket I-lands problem!!! STEKT POTATIS!!!

Nej ska nog sätta fart nu!!!

 

Tisdagen den 22 december 2009 kl. 11:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj