Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Snart nytt år!

Då ska jag börja träna, äta nyttigt, osv osv osv. Ska helt enkelt ta tag i mitt liv!!! Ha ha ha! Det har ni aldrig hört mig säga va???!!!

Nej i år får det väl bli ett nyårs löfte jag kan hålla, vet inte vad än! Ja julen är ju över och det gick med väldig fart. Firade ju "julafton även dagen innan här. På julafton var vi hos Bennys föräldrar på dagen och på kvällen hos mina! Emmelie har varit i sitt esse! Nöjd som hejsan med sina julklappar! Fick bland annat en egen bärbar dator. Kläder, pysel örhängen ja listan kan ju göras hur lång som helst! Nellie tyckte det var ett fasa åkande och ordnande hit och dit, hon hade nog helst varit hemma precis som vanligt!!!

Jag fick en spikmatta, eller ja två faktiskt! Första gången jag provade den bestämde jag mig för att ligga tio minuter. Stod att det var bra att börja med! Och när jag la mig tänkte jag

-här står jag inte ut i tio minuter, vad händer... Jo jag somnar!!! Mattan satt ju fan fast i ryggen på mig sen, sitter nog kvar än... Vad lärde jag mig???? SOMNA ALDRIG PÅ MATTAN FÖRSTA GÅNGEN DU ANVÄNDER DEN!!! Det slutade me att det tog jätte lång tid innan jag kunde somna, gjorde riktigt ont!!! Smart va? Min man låg bredvid, väckte han mig???? -Nej det missade han! Alltså är det ju hans fel! Jag kan inte få det till nått annat i alla fall!!!

Vi har varit på badhuset i Ulricehamn också. Är varmare i vattnet där än i andra badhus. Man slipper alltså få rimmfrost på benen! Emmelie hoppade från trampolinen och åkte stora rutchkanan själv! Hon älskar att bada!  Nellie trivdes också bra i vattnet, bådar ju gott eftersom vi ska börja på babysim i januari. Ska snart lägga in lite kort från julen, men får bli en annan dag när jag har mer tid!

I morgon ska det firas nyår här!!! Ser fram emot ett nytt år, med nya fina tabbar och klanterier, tänker inte säga att det inte kan bli värre med sånt för det kan jag säkert lyckas med!!! Gott nytt år alla!!!!!!!!

 

Onsdagen den 30 december 2009 kl. 20:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj