Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Kallt!!!

Ja då har vi haft 25 minus igen då!! Denna gången utan att vattnet frös! Skönt tycker jag!! Nu snöar det lite också och gått ner till under 10 minus strecket i alla fall! Är det kallare än 10 är man ju inte ute på samma sätt, lite försiktig med Nellie när det sticker iväg och blir för kallt! Emmelie har ju inte nått hull på kroppen så hon fryser ju innan hon hinner få ner fötterna i raggsockarna. Och rör hon på sig typ leker blir hon jätte varm och tar gärna av sig! Finns ett kort på henne i skolan, där dom är i skridskohallen. Dom sitter och fikar, alla har jackor osv på sig alla utom Emmelie hon har t-shirt!!!!

Var och hämtade henne idag hos sin kusin. Hon hade haft det bara bra! Åkte direkt till fotbollsträningen med henne! Kul att det börjat igen. Så kul att se dom, ena stunden fokus på träningen för att nästa fokus (eller inte fokus) på nått helt annat!! Fick en lapp med hem på alla träningstider. Lördag eller söndag, oftast klockan 09.00!!! Hjälp dom vill verkligen ha död på mig! Fotbollsträning mitt i NATTEN!!! En morgon till jag ska väcka Emmelie!! Hon har vissa attitydsproblem på morgonen när man väcker henne! Och jag med! Lova att det inte alltid är så jätte mysigt!!! Två som går och blänger! Får jag bara mitt kaffe brukar jag vara glad igen!

Jag tog en promenad med Nexy och Smulan under tiden träningen på gick. När vi kom hem kom mormor förbi på en kopp!

När hon åkte gick vi ut en liten stund, man får passa på när det är över tio strecket på termometern.

Nej nu ska jag hoppa upp i sängen till mina tjejer! Ha det gott alla läsare!! Är ganska många faktiskt! KUL! Skulle vilja få in på sidan hur många besökare under dagen, veckan osv, men jag får inte till det. Den som kan får gärna skriva ner det till mig!

 

 

 

Söndagen den 31 januari 2010 kl. 22:01

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Emmelie ska sova borta!

Mm hon har bestämt sig för att sova hos sin kusin! Var väldigt länge sedan hon sov borta, hon har inte vågat! Absolut inte efter att hennes biologiska pappa tvingade henne att sova där när dom inte sets på ett halvår. Hon tycker inte hon känner honom så väl då dom inte träffas mer än ett par gånger per år! (För långt att åka tror jag, typ 12km). Han vägrade låta henne ringa till mig, han tog även hennes mobil! Hon hade gråtit efter oss här hemma så hon hade ont i ögonen! Tänker ju inte nämna här vad jag ville göra med honom då! Det var sista gången hon velat åka dit! Så vi får se hur det blir. Moster är jour och kör hem henne om hon vill! Tomt utan henne, saknar henne. Ingen tiger som springer omkring här hemma och hoppar och ryter!

I fredags var vi och köpte nya bilen. Benny är jätte nöjd!

Emmelie var i Skövde med mormor och kom hem med en liten present till mig! Hon är sååå underbar! Gör ofta små presenter till oss här hemma!

Igår var det även stora bada pudeldagen! Duschning och föning på alla tre! Wilda har jag klippt klor och trimmat lite idag, mest för träning skull! Hon var ju nyklippt när hon kom!

Benny har varit och hämtat lastmaskinen i Folkabo och röjt av snö på gården! Har 15 minus här nog! Jävligt kallt skulle jag vilja säga!

Nej nu ska jag umgås lite med Nellie innan hon ska sova! Ha det så bra!

 

Lördagen den 30 januari 2010 kl. 19:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Full fart!

Ja här är det full fart vill jag mena! I morgon blir det en ny bil! Köper en Kombi istället för våra två andra! Kommer sakna min lilla Karlos! Men det blir nog bra, förutom att jag och Benny har EN bil förut har vi haft varsin!!! Vilket innebär att Benny kommer gnissla som en gamal dörr. Inget skräp i bilen, sköt detta nu, kör försiktigt, tänk på det, gör så, lyssna efter ljud, kör inte emot nått! Hjälp det värsta är att det är jag som kommer ha bilen han får åka ford till och från jobbet! De veckorna han jobbar sitter han typ i Stockholm och har ingen kontroll över ifall jag kör över en näbbmus och riskerar få päls på hjulen! Han kommer bli helt knäckt där i sin lastbil!

Ha ha ha vill jag honom riktigt illa. Tar jag bilen ner till husvagnen, Lämnar Wilda där själv medans jag åker och handlar, ringer och informerar honom om det , på så sätt har han ju inte en aning ifall hon går lös på inredningen!! Ha ha ha.

Med vovvarna går det fint! Nexy och Smulan tycker att Wilda är blää, Accepterar henne endast på grund av att jag är flockledare och bestämmer vilka som är delaktiga i flocken! Så dom finner sig i det. Snart blir det vardag för dom och då accepterar dom henne också. Just nu har dom som sagt inget val!

Emmelie har varit hos Tandläkaren idag också! Allt gick bra! Då jag hatar tandläkaren är jag faktiskt mycket noga med hennes tänder. Vill hon ska slippa gå dit mer än nödvändigt, även om hon inte är rädd! Hur som så är tänder viktigt! Enda möjligheten är ju dessutom att sköta dom väl. Hon ska ju använda dom hela livet. Efteråt ville hon fira med Semla och det gjorde vi! Så dumt det är för varken jag eller Emmelie tycker om dom! Man ska bara ha en!

 

Torsdagen den 28 januari 2010 kl. 22:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

In snöade!

Japp idag när Benny skulle till jobbet, körde han fast! Bilen blev liksom hängadne i en av alla höga drivor. Tänkte jag skulle sagt nått i stil med...

-Gud så onödigt, har väl hela underedet på bilen pajat, fått in snö i hela systemet! Borde du väl sett att det inte skulle gå att köra där!

Men jag insåg rätt snart att det inte var läge... han hade liksom lite svarta ögon!? Men det är nått i den stilen han sagt till mig!

Igår var vi och hämtade valpen! Måste bestämma oss idag om det blir Cocco eler Wilda! Hjälp mig!!! I papprena heter hon Hot Line. Så hjälp mig gärna med förslag eller ert tyckande!!??

Och Bettan ingen ide! Hon ska inte hetta Hottan!!!! (internt skämt)

Allt har gått bra och hon är inte någon fegis hund så hon är redan i full färd att jaga saker här! Lite mammig på mig och skriker i högt när jag inte syns! Vet inte varför mina hundar blir så bundna vid mig med en gång! Luktar kanske illa!? Nexy tittar på henne, sedan på mig och säger...

-Kunde det inte varit nog  med en människovalp! Vad ska vi med den där till, den stör mitt liv! Eventuellt kommer den också få uppmärksamhet.

Smulan sa...

-BLÄÄÄÄ jag går och läggger mig för den där var alldeles för barnslig! Ingen uppfostran alls!

Nej nu får jag ta hand om mina små liv här hemma! Emmelie kom inte iväg till skolanidag, vi var insnöade! Sa till skolan när jag ringde att hon kommer till våren! Men hon får väl traska dit i morgon! Hon sitter på sitt rum och leker skola i stället!

 

Torsdagen den 28 januari 2010 kl. 10:28

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [12] Kommentera detta inlägg

 

LÄNGTAR!!!!

I morgon åker vi! Ska vi hämta vår nya lilla vovve! Ska bli såååå kul! Och naturligtvis en massa jobb! Villl ju ha en bra, lydig, välmående och fungerande hund. En lydig hund är en lycklig hund!! (om dom blivit lydiga på ett bra sätt) Det är ju så att vi får den hund vi skapar, utefter deras förutsättningar naturligtvis. Sen när man har fler hundar, krävs det ju ännu mer. Alla ska få sin uppfostran, motion och aktivitet utefter deras förutsättningar. Kan ju inte hålla på att rasta alla samtidigt. Dom ska ju bli präglade på mig inte varandra! Jag ska ju vara flockledare, dom ska ju inte ha en egen liten flock utan tillhöra min flock med mig i täten!  Pudlar kräver massa motion och framför allt massa aktivering och stimulering.

Men man får ju igen all tid man lägger på en hund genom att det är mycket roligare om allt sedan fungerar. Våra hundar måste ju också fungera på en campingplats vilket också kräver lite! Men som sagt jag har sltit, sliter som en idiot för att Nexy ska vara så välfungerande som hon är, så det blir att jobba med nästa! Som sagt det är vi som skapar hunden, så ska vi gnälla på dom kan vi lika gärna gnälla på oss som ägare!

 

Tisdagen den 26 januari 2010 kl. 19:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Fungerat...

Båda mina barn lever!!! Han har inte glömt bort dom! Dom hade t.o.m fått mat! Allt detta naturligtvis på grund av mina förmaningar om hur man tar hand om små barn... Baby simmet hoppade han över, dels på inrådan av mig samt att han själv tyckte det verkade lite svårt att få till!? Heregud hade han åkt på baby sim hade jag oroat mig hela kvällen för att hon skulle ha vattenfyllda lungor! Inte säker på att han vet att inte bebisar kan andas under vatten?? !!! Ha ha ha!!!

Men nu är ordningen återstäld och jag är hemma!

Varit på utbildning om kvalitetsförbättring, och effektivitet, så nu ska jag jäklar bli effektiv som hejsan! Ska jag klara av att både träna och ligga på soffan samtidigt, äta nyttig och onyttig mat samtidigt också! Förbättra min egen kvalitet med att köpa dyrare och bättre smink, några strumpbyxor som kan pressa in där det ska pressas in och puschas ut där det behövs!!!  Visst är jag effektiv. Tänk att jag kan använda det jag lär mig på jobbet även hemma privat, på ett så bra sätt!.Nej nu ska jag ta med maten upp på toa medans jag kissar, när jag ändå sitter där passar jag på att amma Nellie och vakta Emmelie i badet!

 

Tisdagen den 26 januari 2010 kl. 17:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kallt!

Ja nu blir det kallt igen! Brrrr, har nu -15 inte nödvändigt enligt mig! Hann med en liten promenad med Elin, en kompis till henne, barn och hundar innan det blev för kallt. Men vi kände under promenadens gång att det började isa på bra! Mitt hår blev frostigt, så det bör ju varit rätt fuktig luft!.

Fått tid på The Studio, som alla andra! Är mindre imponerad nu än jag tidigare varit, blir väl så jäkla ledsen över att se sig själv i spegeln dagen efter. Men jag ska gå lite mot stormen, i stället för vänner tar jag med mig familjen! I Göteborg kan man även ta med husdjur, men det får bli vid ett senare tillfälle när jag blivit expert på klippning.

På tal om klippning har jag klippt idag också, köpt nya apparater. Blev riktigt nöjd faktiskt. Emmelie blev för första gången rätt nöjd med sin hund också. Hon skällde inte nån gång. Nu var det ju inte jätte svårt att klippa smulan bättre än sist, då såg hon för jäklig ut!

Har också varit och handlat lite hundsaker, koppel, hundbur osv... Hoppas vi kan komma iväg att hämta Sweety på onsdag trots snöstorm, annars dröjer det ju då Benny ska jobba!

Jag glömde också att ta tag i mitt liv i dag! Så jag får börja nästa måndag!

I morgon ska Benny och Nellie vara hemma själva hela dagen, eller ja Emmelie kommer ju hem 12.30 och styrar upp det hela. Jag ska ha möte med jobbet. Jag känner mig inte nått lugn! Tror ju naturligtvis att det bara är jag som kan ta hand om vår dotter. Att bara jag fattar när hon är hungrig, mätt,  ska sova och byta blöja! Att bara jag fattar att man inte får glömma dom någonstans osv. tror också att det bara är jag som fattar att man inte får glömma hämta Emmelie på skolan i morgon. Så om ni ser ett litet förvirrat barn i Fröjerd i morgon så är det Emmelie som blivit bort glömd. HJÄLP!!!! Jag har inget kontrollbehov, när det gäller mina barn! Men jag ska stålsätta mig och klara av det!!! Informerar i morgon om mina barn fått mat och kläder när pappa tagit hand om dom!!!

 

Måndagen den 25 januari 2010 kl. 21:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Helgerna bara springer iväg....

Så då var snart denna helgen över också. Varit i husvagnen och slappat!I Fredag fick jag åka och hämta Emmelie i skolan. Hade hjärtklappning på morgonen när hon vaknade och det släppte inte så hon fick bara vara med en liten stund i skolan och åka pulka! Hon har ätit lite sämre en period och då är detta slutresultatet.Men nu är det bättre och hon har ätit bra i helgen. Är främst i skolan hon äter dåligt, fast hon tycker om maten, förutom FULLKORNSRIS!!!

I går var vi och åkte pulka! Skit kul fast ont i baken idag!Emmelie har lite mindre krosskador! Vi åkte ju i samma pulka så jag välte över henne ett par gånger!!

Jag passade på att ta hundarna och gå upp till backen där vi skulle åka och då menar jag upp! Vet inte om det kan vara kanske fem kilometer dit och det är uppför hela vägen! Såg min rumpa i spegeln förut och vet ni vad!!!! Märktes inget. Men i morgon är det måndag, så då ska jag ta tag i det. Träna äta nyttigt osv... Det har ni aldrig tidigare läst i mina inlägg!

Var på kalas i Åsarp igår också! Bennys bror fyllde 45. Dom har tvillingar på två månader. En tjej och en kille. Ha ha tror Malin ger dom växtnäring för dom var jätte stora! Speciellt pojken! Fast också väldigt stillsamma...

I morgon ska vi åka och handla saker till den nya hunden! Hjälp vad kul det ska bli! Hjälp vilket jobb jag har framför mig!Uppfödaren har rekomenderat mig ett riktigt krutpaket... Benny försöker hålla god min och ler som om han tycker det ska bli kul, oroar sig för inredningen i husvagnen bara!!!!!!Den nivån ligger han på!Nej nu ska jag göra lite nytta. Typ brygga lite kafffe!

 

Söndagen den 24 januari 2010 kl. 11:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

(Ingen rubrik)

Ett litet mail
Var stolt för att du är kvinna

En liten pojke frågade sin mor: Varför gråter du?" "För att jag är kvinna", svarade hon honom.

"Det förstår jag inte" svarade han.

Hans mor gav honom en kram och sa: "och det kommer du heller aldrig att göra."

 

Senare frågade den lille pojken sin far. "Vad kommer det sig att mor gråter så utan att det finns någon anledning?"

"Alla kvinnor gråter någon gång utan anledning" var allt hans far kunde svara....

 

Den lille pojken växte upp och blev en man, fortfarande förundrad över varför kvinnan gråter.

Till slut ringde han Gud och då Gud kom till telefonen, frågade mannen: "Gud, varför gråter kvinnan så lätt?"

 

Gud svarade:

"Då jag skapade kvinnan skulle hon vara någon speciell!

Jag gjorde hennes skuldror starka nog till att bära världens bördor, och ändå mjuka nog till att kunna ge tröst..."

 

"Jag gav henne inre styrka till att kunna uthärda att föda barn och till att stå emot de avvisningar som många gånger kommer att komma ifrån hennes barn..."

 

"Jag gav henne en hårdhet som tillåter henne att fortsätta när alla andra ger upp,

 

och till att passa sin familj även under sjukdom och utmattning utan att beklaga sig....."

 

"Jag gav henne känslor till att helt osjälviskt älska sina barn, även när hennes barn har sårat henne djupt..."

 

"Jag gav henne kunskap till att veta att en god äkta man aldrig gör sin hustru illa, men någon gång prövar hennes styrka och hennes beslut om att stå vid hans sida utan att vackla..."

 

"Och äntligen gav jag henne en tår hon kunde fälla...

Den är hennes exklusivt till att använda när det är behov för det.

 

"För ser du: Det vackra med en kvinna är inte de kläderna hon har på sig, inte heller den kropp hon har, ej heller hur hon har sitt hår.

En kvinnas skönhet skall ses i hennes ögon, för det är huvuddörren till hennes hjärta - det stället där kärleken bor." 

 

Onsdagen den 20 januari 2010 kl. 23:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Kurs

Ikväll ska jag på barn och olycksfalls kurs! Hjärt och lung räddning för små barn och hur man aggerar vid olika tillbud. TYP OM DOM SÄTTER I HALSEN!!! Det är min absoluta fasa! Jag är t.o.m rädd när hon äter gröt nu att hon ska sätta den i halsen. Vanlig slät gröt!! För att gardera mig gör jag den lite extra lös! Ha ha förra sommaren fick Petras tvååring större köttbitar än min sexåring!! För att inte tala om när Alva fick ett ben att gnaga på! Jag var livrädd och alla andra skratta! Ha ha ha!  Nellie får följa med och Emmelie parkerar jag hos mormor! Emmelie har varit i skolan idag. Fortsatt ont i armen, den är jätte röd och svullen! Sen är ju jag där och råkar nudda hela tiden! Inte alls meningen! Emmelie gick upp nu för att slippa ha mig i närheten sa hon! Nej nu ska jag fixa lite mat! Emmelie tycker at skolmaten är jättegod men honäter som en mygga! Så hon är redan hungrig!

Så till sist en liten hälsning till Petra om hon läser detta! Till Midsommar behöver jag inte vara rädd att barn sätter i halsen! Emmelie ska få gnaga på ett köttben!! Har ju gått kurs!!! Ha ha ha! Trevlig dag alla som läser!

 

Onsdagen den 20 januari 2010 kl. 14:21

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Förlåt Emmelie...

Igås spillde jag köttfärsås på golvet! Emmelie kom springande och satte foten i det!Tog av sig strumporna och när jag sedan leta hitade jag bara en. Förklarade lite irriterat för henne att det vore ju bra om man någon gång kunde lägga saker där det ska vara!typ skitiga kläder i tvättkorgen!! Jag trodde jag la den där mamma! Informerade henne om att det hade hon inte gjort! Hon blev ledsen och sur! Som sjuåringar sååå lätt blir! Idag när hon åkt till skolan kom strumpan fram!! Upp från Nexys mage!!! Så morgonen bestod av dåligt samvete och spytorkning! Trevligt med djur! Tur jag nästa vecka ska skaffa en till. För att vara säker på att jag inte går sysslolös! Men den nya ska varken äta blöjor eller annat snusk! Jätte lydig nu vid bara några månader!!! Ha Ha HA!!

 

Onsdagen den 20 januari 2010 kl. 09:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Morgon stress!!

Emmelie fick feber igår kväll efter vaccinationen! (som beräknat). Sov även en stund på eftermiddagen. Hade jätte ont i armen. Jag förstod att hon inte skulle få sova så mycket på natten så jag ställde klockan för at ringa skolan. Passade på att gå upp då och göra mig redo för Nellies babysim. Tänkte att Emmelie som var feberfri kan följa med, om hon vill och inte har för ont kan hon ju också bada! För hon var ju inte sjuk på det sättet. Men när hon väl kommer upp har hon sprängande huvudvärk. Fasen tänker jag som inte vill missa babysimmet förstod också att Emmelie inte skulle klara av att sitta där. Fick kasta oss iväg till min mamma där jag kunde dumpa av Emmelie för at sedan köra till stan igen. Med andan i halsen och lackande svett kom vi precis i tid och kunde njuta av en badstund! Förra gången när vi var på informationsmöte berätade instruktören hur viktigt det var att man inte var stressad innan och under simmet! Hmmm...

När simningen var klar skulle jag iväg och hämta Emmelie. Kom precis lagom till maten som mamma fixat! Så mätta och belåtna kom vi hem och tog oss en promenad med hundarna. Emmelie på skidor!

Sitter nu och letar pulka till hund på blocket, har sett några men inte en sådan jag vill ha! Men jag letar vidare! Sön lär med all säkerhet hinna försvinna innan jag är klar! Men kanske kommer det snö nästa vinter.

 

Tisdagen den 19 januari 2010 kl. 17:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Helgen slut!!

Emmelie har haft sin kusin här hela helgen så det har varit full fart! I fredags skulle dom till stan och handla godis och pyssel, tänkte att dom får sköta det själva! Det blev godis för 139 kronor och pyssel saker för resterande upp till 300 kronor! Så dom har ätit godis så det ryker ur öronen på dom. I deras pyssel ingick några burkar glitter, dom hällde ut två burkar på golvet, så numer är hela huset fullt av glitter även om jag tagit ett par varv med "snabeldraken".Glittret sätter sig liksom fast överallt! Hundpälsar osv. Dom har också varit utklädda till rockare, då var naturligtvis min man tvungen att hänga på! Han har en viss förkärlek till smink...

Idag åkte dom skridskor! Spolat is på skolan så det är bara ett par kilometer dit!

I fredags var Bettan här och vi åt lutfisk!!! Jätte gott. Tog oss faktiskt ett glas vin också! Var ju över ett år sedan jag drack vin! Men vi hamnade i paltkoma så vi orkade knappt prata efter maten men vi kan ju träffas nån annan gång utan och äta... Ha ha ha!

Dramat angående forden som min man påstår att jag gjort sönder, eller rättare sagt backat in i något har nog fått en lösning. Han hittade skyddet till dragkulan i en snövall... Precis där jag backar in och vänder!! Ha ha tänker ni nu då var det Annelie som gjort det. Tycker det låter långsökt att jag skulle göra nått sånt. Tror faktiskt att det är någon av hundarna som tagit skyddet lagt det i snövallen, sprickan kommer nog ifrån att det varit någon häst på rymmen från någon gård långt borta och sprungit in i bilen när den stod här ute på gården! Eller nån granne som yrat på natten och gått hit och sparkat på bilen. Kan ju vara precis vad som helst!

I morgon ska min dotter få andra vaccinationen mot svininfluensan. Stackars barn!!! Hon tycker inte att det ska bli det minsta otäckt! Nu ska jag natta mina underbara prinsessor! Ha det gott alla läsare. Och kör försiktigt!!! Fniss!

 

Söndagen den 17 januari 2010 kl. 19:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Ska se om jag kan göra min man glad igen...

Begagnad man säljes! Något defekt, har några år på nacken. Tillvekad sent 60-tal. Dock i brukbart skick.

Ser helst att du som köpare är kvinna och saknar körkort. Om du har körkort, bifoga då vilket försäkrinsbolag du använder samt intyg på antalet skadefria år, då stor vikt lägges på just detta.

Prisexempel- 1krona, billigare vid snabb affär. EJ BYTE!!!!

 

Sätter ut denna annons på grund av att min man tror att jag bara gör sönder bilar!!!

 

Fredagen den 15 januari 2010 kl. 11:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Börjar bli kaos!!

Jo idag skulle jag iväg för att fika med Mia! Gick upp vid sex för att slippa stressa! Duschade och gjorde mig i ordning! När jag kom till tandborstningen var allt frid och fröjd! Sen skulle jag sköja med flour som min tandläkare rekomenderat! Häller ut det i locket och in i munnen!! Och fy katten och värre än då. Det var sköljmedel!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spottade fräste lutade mig över toastolen för jag var på väg att kräkas! Tårarna börja rinna! Och jag mådde illa länge!! Detta måste ju vara min tandläkares fel! Hade inte han sagt att jag skulle skölja med flour hade detta aldrig hänt! Min hjärna (om den existerar) måste tillfälligt verkligen bara lämnat min kropp! Inte blev jag len i mun heller kan jag lova!!

Men fikan blev lyckad! Nellie höll på att förlora sitt öra till Lukas som tyckte han ville ta en bit av det ha ha ha! Han var la hungrig stackarn! Så om dom blir ett par kan man säga att dom haft sitt första gräl! Hi hi hi!  

När vi kom hem gick vi ut och gick med Elin och hennes lilla Tova! Så liten hon var!! Så stor min lilla Nellie blev! Hemska tanke att det går så fort!

Såg också att vi hade en spricka på typ kofångaren eller vad det nu heter grejen i bak! Min man är övertygad om att JAG backat in i nått! Ljuger ju om jag säger att han var lycklig. Han sa inte ett ord om att jag var en liten älskling eller liknande! Sa inte ens puss på dig! Jag bet ihop och sa att vi kan höras senare! Kanske han lugnat sig till midsommar!

Hemma igen kom mormor! Hade med sig lite dock kläder osv som hon sytt till Emmelie! Nej nu ska jag ta nått och äta!

Det jag lärt mig idag är...

-Sköjmedel smakar apa hur gott det än luktar! Svårt att bli av med smaken i munnen! Män surar för allt!! Ha det gott!! Om ni möter min man, AKTA ER HAN ÄR INTE PÅ HUMÖR!!!

 

 

Torsdagen den 14 januari 2010 kl. 21:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Pudel klippning!!

Idag blev dom av med lite päls! Var behövligt för dom var rätt långhåriga och då fastnar det massa snö i pälsen, och det blir riktigt obehagligt för dom. Då jag är en riktig amatör tänker jag inte ta kort och visa! Nexys uppfödare skulle gråta floder om hon fick syn på henne! Ha ha ha! Emmelie suckade och tittade på sin hund när hon kom hem från skolan! Benny sa inget... Men hundarna blev glada och tyckte om det!!?? Fast Nexy har inte en enda kal fläck, det brukar jag råka fixa annars, jag blir alltså bara bätre. Smulan har väl iof några fläckar utan päls, eller snarare några fläckar med päls...hm suck...

Förutom detta projekt har det inte hänt något mer idag! Och ska inte hända så mycke mer heller, blir sängen, upp tidigt i morgon för att åka till Falköping och träffa en arbetskamrat! Ha det gott!!

 

Onsdagen den 13 januari 2010 kl. 21:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Skolstart och underbara försäkringsbolag!

Då var det slut på den underbara ledigheten! Vi har verkligen haft det jätte skönt! man har ju verkligen kunnat hitta på saker! Vi har badad, bowlat, och framförallt varit ute och lekt och bara haft det skönt! Så ska ett jullov vara! I går var jag ute och kolla på resa!!! Vill och måste bara åka! Älskar sol, bad och värme! Vi åker alltid med all inclusive!!! Det upplägget passar oss perfekt! Vi gillar ju inte en massa aktiviteter och utflykter när vi är utomlands, utan vi rör oss från rummet till vattnet!! Så vattnet måste ligga precis vid hotellet. När vi är utomlands åker vi bara för att slappa, sola, bada, äta och dricka gott. I höstas blev det ju ingen resa eftersom jag var gravid. Men jag hoppas att det blir till hösten! Bara måste bli!

Idag ska vi åka och kolla på bil när Emmelie kommer hem efter skolan! Tänkte byta våra två bilar mot en stor kombi! Hoppas att det ingår en pudel också, men med min otur gör det säkert inte det. Ha ha ha! Tycker att min man kan visa mig lite uppskattning och köpa en till mig! Han fick ju köpa husvagn!! Fniss!

Precis suttit i telefon med vårt försäkringsbolag! I oktober sprang ett djur in i sidan på bilen. Typ grävling räv eller liknande, jag hann inte se, för djuret sprang iväg. Trodde inte det blev nått på bilen heller men det blev en liten buckla! Vi har en extra försäkring på våra bilar som täcker allt vilt då vi bor i skogen! Jag polisanmälde ju inte det hela då man inte anmäler mindre än klövdjur. Ringde försäkringsbolaget, och lämnade in bilen! Nu ska dom ha intyg på att det är polisanmält. Jag ska då polisanmäla nått jag inte ska. Ringde polisen och sa som det var, dom grymta och tyckte det var fånigt. Och dom hade ingen lust att göra nått då det inte var polissak eftersom det var ett mindre djur än klövdjur! Informerade försäkringsbolaget om att det inte var anmällningsplikt, vilket dom visste men hon skulle ändå ha ett intyg på att jag polisanmält nått jag inte kunde anmäla! Så jag fick tala om för polisen att jag måste anmäla detta (några månader i efterhand) för det bara är så. Polisen skrattade och tog upp min anmälan. Jag fick ett sakde nummer som jag sedan lämnade till försäkringsbolaget. Men det räckte inte! Jag var tvungen att ha ett intyg på att det var polisanmält och att jag fått ett skadenummer. HJÄLP!!!!! Men nu ringde jag till polisen och sa att jag var tvungen att ha ett intyg på att det är anmält och att jag fått ett skadenummer! Så med lite tur kanske det löser sig! Varför göra nått enkelt när man kan göra det svårt och komplicerat!!!! Försäkringstanten sa också att dom var tvugna att göra såhär för folk försöker ibland ljuga för dom. Och det fattar ju jag också. Men jag kan ju inte ljuga ihop ett skade nummer! Det går ju kontrollera! Men jag skulle ju praktiskt taget kunnat ljugit ihop hela historien från början till slut! När vi fick vattenläcka i huset gick allt så jäkla smidigt. Försäkringsbolaget skötte allt! Och nu detta. Får lust att byta försäkringsbolag! Till det vi har huset försäkrat i!

 

Måndagen den 11 januari 2010 kl. 11:03

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Liv i lyx!!

Ja nu lever jag lyxliv!!! Lyssnar hur diskmaskinen låter. Vattnet rinner i kranarna! Kan göra hur mycke kaffe jag vill! Djuren kan dricka vatten när dom blir törstiga!!!

Nej nu hinner jag inte skriva mer! Ska gå på toaletten! Kan spola efter mig, för att sedan tvätta händerna! Tar mig nog en dusch också! Eller det väntar jag med tills jag dammsugit och torkat golven!!!

UNDERBART!!!!!

 

Söndagen den 10 januari 2010 kl. 13:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Lägenhet sökes!!!!

Ja nu flyttar jag!!! Detta fungerar bara inte!!! Tror snart jag blir tokig! Inget vatten!!! Ha ha ha! Livet på landet är underbart! Speciellt när det är närmare 25 minus! Då tyckte vårat vatten att det var dags att frysa! Riktigt bra tycker jag! Små barn, stora barn, djur osv. Ibland känns det som alla dessa individer skulle må rätt bra av att ha tillgång till lite vatten! Som sagt underbart med vinter men det kan ju finnas gränser på antalet minusgrader. Men vi hoppas att det kan lösas under dagen! Vi var nere hos grannen och hämtade vatten så vi kunde få lite kaffe och välling osv. Men sen har vi ju det här med att spola på toan!!!! Bara en sån sak!!! Mysigt. Tvätta händerna efter toabesök!!! Tur vi har våtservetter!!! Hoppas att det hjälper något!! Nej nu ska jag svära vidare!

 

 

Söndagen den 10 januari 2010 kl. 10:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Utan ström!!!

Jo visst är det skönt att vakna på morgonen och inse att man är utan ström. Ingen värme, inget kaffe ja allt är liksom förstört redan från början! Skulle försöka fixa med bensindrivet elagrigat för att få igång lite värme! Var runt 12 grader på nerevåningen! Naturligtvis ingen bensin hemma till det och inte helt hundra på hur man kopplar eftersom det var Benny som gjorde det sist och han naturligtvis sitter på vägarna i sin jä... lastbil!!! Tycker själv att han har ett riktigt bajs jobb!! Fast jag tycker han har bra tider, borta en vecka hemma en! Vet inte vad jag tycker han skulle jobba med, kanske lite svårt för mig och tycka i den saken, eftersom han tydligen trivs med att sitta där han gör! Märkligt att han tycker att han själv ska bestämma  vad han ska jobba med... ha ha kom visst ifrån ämnet lite!

Fick ta barnen och åka in till stan och fixa bensin tog vägen förbi mamma så jag kunde ta lite kaffe, åkte sedan hemmåt. Emmelie stannade hos mormor... märkligt va??

När jag kom hem var strömmen tillbaka! Så nu kan jag elda igen!!! Ska bli varmt och skönt. När det blivit lite varmare inne ska jag nog börja städa bort julen!! Om lusten skulle komma över mig alltså...

 

Onsdagen den 6 januari 2010 kl. 11:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

AAAAJJJJJ

I dag när jag skulle släppa ut mina hästar rasade det snö ner!!! Inte lite snö, utan massa snö!!! Inte bredvid mig, inte framför eller bakom mig, utan rakt över mig! Hela jag liksom försvann!! Sen fick jag börja skotta ut hästarna, eftesom snön hamnade vid dörren!! Ingen fara med mig, bröt väl ryggen på sju ställen och mindre krossskador i nacken!! Blev ca en decimeter kortare, alltså leder det till ett högre BMI!!!  Men jag lägger mig och slumrar på spikmattan ikväll så fixar det la till sig!!! Suck!!!

Ska in och väga Nellie nu, hon följde inte riktigt sin kurva sist, vägde något mindre än hon skulle efter sin egen kurva!! Blir säkert en nu liten speta Emmelie är ju trådsmal, och jag också när jag var yngre!!!Vände runt 30... Sen måste ju aktivitetsgrad spela roll även hos små barn.Nellie är ju aktiv, ligger inte still utan spratlar och snurrar runt varje vaken sekund. Kämpar hela tiden med att röra sig på olika sätt!! Nej nu ska jag åka!!! Kan ju skriva om domen senare!

 

Tisdagen den 5 januari 2010 kl. 12:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Underbart med lov!

Vi njuter i fulla drag! Underbart lov det blev med massa snö! Underbart att kunna leka ute i snön med Emmelie. Och att man varit hemma så hon kunnat ha sitt lov utan fritids! Idag har vi varit ute och byggt snögrotta med en mur runt! Nellie låg och sov i vagnen medans jag och Emmelie byggde! Nexy var med och förstörde och Smulan stod och frös på ett ställe! Men vad fint det är ute!!! Man blir mycket piggare! Eller nu överdrev jag nog lite...

Har kunnat tillbringa massa tid med Emmelie nu! Kunnat hitta på saker, bara kunnat "vara". Hon är så underbar mot sin lilla syster och en liten bebis tar ju sin lilla tid, och Emmelie gör inga anspråk på att komma i mellan så det har varit jätte skönt att kunna ge henne massa extra tid. Har jag ju försökt förut också men det är ju skillnad när man ska upp till skolan osv..

Detta är nog det perfekta lovet!!!

Jag försöker komma ihåg att ligga lite varje dag på min spikmatta!!! Tycker redan nu att min nacke blivit bättre, eller så bara jag inbillar mig! Försöker dock undvika att somna på den, men sista gången jag somnade väckte Benny mig! Tror jag... Eller om jag bara drömt det!!!

I natt drömde Emmelie mardrömmar. Var så rädd så hon hade hjärklappning och var precis vit i ansiktet. Hon fick komma och krypa ner hos oss. Det blev fyra i sängen! Varmt och skönt! Trångt och alla sov gott, utom jag som trasslade isär folks ben , armar osv för att dom inte skulle väcka varandra!!Kände mig som en bläckfisk!!! Kan hända att jag sover ikapp det med en lite tupplur i eftermiddag!! Ha det gott !!!

 

Söndagen den 3 januari 2010 kl. 13:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

2010

Så nu var det ett nytt år. Har börjat riktigt bra! Alltså inga större missöden! Firade lie nyårsfest här igår! Jätte trevligt! Mat gott att dricka och raketer! Precis som det ska! Barnen lekte och verkade ha det riktigt kul!

Benny åkte och jobbade i morse, vi andra sov vidare. Jag gick upp ur sängen runt tio. Då hade ju jag och Nellie legat vakna en bra stund och myst och pratat. Men vid tio när hon somnade om gick jag ner och röjde av efter festen! Emmelie kom upp klockan ett!!! Då hade jag börjat koka köttsoppa som vi sedan tog med oss ut i skogen. Satt i snön och åt varm köttsoppa! Riktigt mysigt! När vi kom hem sov Nellie vidare i vagnen och jag och Emmelie passade på att busa i snön. Hundarna var gärna med!! Riktigt mysigt med all snö! Nu ska jag och barnen upp och ta oss ett bad!

God fortsättning på er!!!!

 

 

Fredagen den 1 januari 2010 kl. 20:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj