Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Underbart med lov!

Vi njuter i fulla drag! Underbart lov det blev med massa snö! Underbart att kunna leka ute i snön med Emmelie. Och att man varit hemma så hon kunnat ha sitt lov utan fritids! Idag har vi varit ute och byggt snögrotta med en mur runt! Nellie låg och sov i vagnen medans jag och Emmelie byggde! Nexy var med och förstörde och Smulan stod och frös på ett ställe! Men vad fint det är ute!!! Man blir mycket piggare! Eller nu överdrev jag nog lite...

Har kunnat tillbringa massa tid med Emmelie nu! Kunnat hitta på saker, bara kunnat "vara". Hon är så underbar mot sin lilla syster och en liten bebis tar ju sin lilla tid, och Emmelie gör inga anspråk på att komma i mellan så det har varit jätte skönt att kunna ge henne massa extra tid. Har jag ju försökt förut också men det är ju skillnad när man ska upp till skolan osv..

Detta är nog det perfekta lovet!!!

Jag försöker komma ihåg att ligga lite varje dag på min spikmatta!!! Tycker redan nu att min nacke blivit bättre, eller så bara jag inbillar mig! Försöker dock undvika att somna på den, men sista gången jag somnade väckte Benny mig! Tror jag... Eller om jag bara drömt det!!!

I natt drömde Emmelie mardrömmar. Var så rädd så hon hade hjärklappning och var precis vit i ansiktet. Hon fick komma och krypa ner hos oss. Det blev fyra i sängen! Varmt och skönt! Trångt och alla sov gott, utom jag som trasslade isär folks ben , armar osv för att dom inte skulle väcka varandra!!Kände mig som en bläckfisk!!! Kan hända att jag sover ikapp det med en lite tupplur i eftermiddag!! Ha det gott !!!

 

Söndagen den 3 januari 2010 kl. 13:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj