Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Skolstart och underbara försäkringsbolag!

Då var det slut på den underbara ledigheten! Vi har verkligen haft det jätte skönt! man har ju verkligen kunnat hitta på saker! Vi har badad, bowlat, och framförallt varit ute och lekt och bara haft det skönt! Så ska ett jullov vara! I går var jag ute och kolla på resa!!! Vill och måste bara åka! Älskar sol, bad och värme! Vi åker alltid med all inclusive!!! Det upplägget passar oss perfekt! Vi gillar ju inte en massa aktiviteter och utflykter när vi är utomlands, utan vi rör oss från rummet till vattnet!! Så vattnet måste ligga precis vid hotellet. När vi är utomlands åker vi bara för att slappa, sola, bada, äta och dricka gott. I höstas blev det ju ingen resa eftersom jag var gravid. Men jag hoppas att det blir till hösten! Bara måste bli!

Idag ska vi åka och kolla på bil när Emmelie kommer hem efter skolan! Tänkte byta våra två bilar mot en stor kombi! Hoppas att det ingår en pudel också, men med min otur gör det säkert inte det. Ha ha ha! Tycker att min man kan visa mig lite uppskattning och köpa en till mig! Han fick ju köpa husvagn!! Fniss!

Precis suttit i telefon med vårt försäkringsbolag! I oktober sprang ett djur in i sidan på bilen. Typ grävling räv eller liknande, jag hann inte se, för djuret sprang iväg. Trodde inte det blev nått på bilen heller men det blev en liten buckla! Vi har en extra försäkring på våra bilar som täcker allt vilt då vi bor i skogen! Jag polisanmälde ju inte det hela då man inte anmäler mindre än klövdjur. Ringde försäkringsbolaget, och lämnade in bilen! Nu ska dom ha intyg på att det är polisanmält. Jag ska då polisanmäla nått jag inte ska. Ringde polisen och sa som det var, dom grymta och tyckte det var fånigt. Och dom hade ingen lust att göra nått då det inte var polissak eftersom det var ett mindre djur än klövdjur! Informerade försäkringsbolaget om att det inte var anmällningsplikt, vilket dom visste men hon skulle ändå ha ett intyg på att jag polisanmält nått jag inte kunde anmäla! Så jag fick tala om för polisen att jag måste anmäla detta (några månader i efterhand) för det bara är så. Polisen skrattade och tog upp min anmälan. Jag fick ett sakde nummer som jag sedan lämnade till försäkringsbolaget. Men det räckte inte! Jag var tvungen att ha ett intyg på att det var polisanmält och att jag fått ett skadenummer. HJÄLP!!!!! Men nu ringde jag till polisen och sa att jag var tvungen att ha ett intyg på att det är anmält och att jag fått ett skadenummer! Så med lite tur kanske det löser sig! Varför göra nått enkelt när man kan göra det svårt och komplicerat!!!! Försäkringstanten sa också att dom var tvugna att göra såhär för folk försöker ibland ljuga för dom. Och det fattar ju jag också. Men jag kan ju inte ljuga ihop ett skade nummer! Det går ju kontrollera! Men jag skulle ju praktiskt taget kunnat ljugit ihop hela historien från början till slut! När vi fick vattenläcka i huset gick allt så jäkla smidigt. Försäkringsbolaget skötte allt! Och nu detta. Får lust att byta försäkringsbolag! Till det vi har huset försäkrat i!

 

Måndagen den 11 januari 2010 kl. 11:03

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj