Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Börjar bli kaos!!

Jo idag skulle jag iväg för att fika med Mia! Gick upp vid sex för att slippa stressa! Duschade och gjorde mig i ordning! När jag kom till tandborstningen var allt frid och fröjd! Sen skulle jag sköja med flour som min tandläkare rekomenderat! Häller ut det i locket och in i munnen!! Och fy katten och värre än då. Det var sköljmedel!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spottade fräste lutade mig över toastolen för jag var på väg att kräkas! Tårarna börja rinna! Och jag mådde illa länge!! Detta måste ju vara min tandläkares fel! Hade inte han sagt att jag skulle skölja med flour hade detta aldrig hänt! Min hjärna (om den existerar) måste tillfälligt verkligen bara lämnat min kropp! Inte blev jag len i mun heller kan jag lova!!

Men fikan blev lyckad! Nellie höll på att förlora sitt öra till Lukas som tyckte han ville ta en bit av det ha ha ha! Han var la hungrig stackarn! Så om dom blir ett par kan man säga att dom haft sitt första gräl! Hi hi hi!  

När vi kom hem gick vi ut och gick med Elin och hennes lilla Tova! Så liten hon var!! Så stor min lilla Nellie blev! Hemska tanke att det går så fort!

Såg också att vi hade en spricka på typ kofångaren eller vad det nu heter grejen i bak! Min man är övertygad om att JAG backat in i nått! Ljuger ju om jag säger att han var lycklig. Han sa inte ett ord om att jag var en liten älskling eller liknande! Sa inte ens puss på dig! Jag bet ihop och sa att vi kan höras senare! Kanske han lugnat sig till midsommar!

Hemma igen kom mormor! Hade med sig lite dock kläder osv som hon sytt till Emmelie! Nej nu ska jag ta nått och äta!

Det jag lärt mig idag är...

-Sköjmedel smakar apa hur gott det än luktar! Svårt att bli av med smaken i munnen! Män surar för allt!! Ha det gott!! Om ni möter min man, AKTA ER HAN ÄR INTE PÅ HUMÖR!!!

 

 

Torsdagen den 14 januari 2010 kl. 21:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj