Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Helgen slut!!

Emmelie har haft sin kusin här hela helgen så det har varit full fart! I fredags skulle dom till stan och handla godis och pyssel, tänkte att dom får sköta det själva! Det blev godis för 139 kronor och pyssel saker för resterande upp till 300 kronor! Så dom har ätit godis så det ryker ur öronen på dom. I deras pyssel ingick några burkar glitter, dom hällde ut två burkar på golvet, så numer är hela huset fullt av glitter även om jag tagit ett par varv med "snabeldraken".Glittret sätter sig liksom fast överallt! Hundpälsar osv. Dom har också varit utklädda till rockare, då var naturligtvis min man tvungen att hänga på! Han har en viss förkärlek till smink...

Idag åkte dom skridskor! Spolat is på skolan så det är bara ett par kilometer dit!

I fredags var Bettan här och vi åt lutfisk!!! Jätte gott. Tog oss faktiskt ett glas vin också! Var ju över ett år sedan jag drack vin! Men vi hamnade i paltkoma så vi orkade knappt prata efter maten men vi kan ju träffas nån annan gång utan och äta... Ha ha ha!

Dramat angående forden som min man påstår att jag gjort sönder, eller rättare sagt backat in i något har nog fått en lösning. Han hittade skyddet till dragkulan i en snövall... Precis där jag backar in och vänder!! Ha ha tänker ni nu då var det Annelie som gjort det. Tycker det låter långsökt att jag skulle göra nått sånt. Tror faktiskt att det är någon av hundarna som tagit skyddet lagt det i snövallen, sprickan kommer nog ifrån att det varit någon häst på rymmen från någon gård långt borta och sprungit in i bilen när den stod här ute på gården! Eller nån granne som yrat på natten och gått hit och sparkat på bilen. Kan ju vara precis vad som helst!

I morgon ska min dotter få andra vaccinationen mot svininfluensan. Stackars barn!!! Hon tycker inte att det ska bli det minsta otäckt! Nu ska jag natta mina underbara prinsessor! Ha det gott alla läsare. Och kör försiktigt!!! Fniss!

 

Söndagen den 17 januari 2010 kl. 19:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj