Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Morgon stress!!

Emmelie fick feber igår kväll efter vaccinationen! (som beräknat). Sov även en stund på eftermiddagen. Hade jätte ont i armen. Jag förstod att hon inte skulle få sova så mycket på natten så jag ställde klockan för at ringa skolan. Passade på att gå upp då och göra mig redo för Nellies babysim. Tänkte att Emmelie som var feberfri kan följa med, om hon vill och inte har för ont kan hon ju också bada! För hon var ju inte sjuk på det sättet. Men när hon väl kommer upp har hon sprängande huvudvärk. Fasen tänker jag som inte vill missa babysimmet förstod också att Emmelie inte skulle klara av att sitta där. Fick kasta oss iväg till min mamma där jag kunde dumpa av Emmelie för at sedan köra till stan igen. Med andan i halsen och lackande svett kom vi precis i tid och kunde njuta av en badstund! Förra gången när vi var på informationsmöte berätade instruktören hur viktigt det var att man inte var stressad innan och under simmet! Hmmm...

När simningen var klar skulle jag iväg och hämta Emmelie. Kom precis lagom till maten som mamma fixat! Så mätta och belåtna kom vi hem och tog oss en promenad med hundarna. Emmelie på skidor!

Sitter nu och letar pulka till hund på blocket, har sett några men inte en sådan jag vill ha! Men jag letar vidare! Sön lär med all säkerhet hinna försvinna innan jag är klar! Men kanske kommer det snö nästa vinter.

 

Tisdagen den 19 januari 2010 kl. 17:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj