Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Helgerna bara springer iväg....

Så då var snart denna helgen över också. Varit i husvagnen och slappat!I Fredag fick jag åka och hämta Emmelie i skolan. Hade hjärtklappning på morgonen när hon vaknade och det släppte inte så hon fick bara vara med en liten stund i skolan och åka pulka! Hon har ätit lite sämre en period och då är detta slutresultatet.Men nu är det bättre och hon har ätit bra i helgen. Är främst i skolan hon äter dåligt, fast hon tycker om maten, förutom FULLKORNSRIS!!!

I går var vi och åkte pulka! Skit kul fast ont i baken idag!Emmelie har lite mindre krosskador! Vi åkte ju i samma pulka så jag välte över henne ett par gånger!!

Jag passade på att ta hundarna och gå upp till backen där vi skulle åka och då menar jag upp! Vet inte om det kan vara kanske fem kilometer dit och det är uppför hela vägen! Såg min rumpa i spegeln förut och vet ni vad!!!! Märktes inget. Men i morgon är det måndag, så då ska jag ta tag i det. Träna äta nyttigt osv... Det har ni aldrig tidigare läst i mina inlägg!

Var på kalas i Åsarp igår också! Bennys bror fyllde 45. Dom har tvillingar på två månader. En tjej och en kille. Ha ha tror Malin ger dom växtnäring för dom var jätte stora! Speciellt pojken! Fast också väldigt stillsamma...

I morgon ska vi åka och handla saker till den nya hunden! Hjälp vad kul det ska bli! Hjälp vilket jobb jag har framför mig!Uppfödaren har rekomenderat mig ett riktigt krutpaket... Benny försöker hålla god min och ler som om han tycker det ska bli kul, oroar sig för inredningen i husvagnen bara!!!!!!Den nivån ligger han på!Nej nu ska jag göra lite nytta. Typ brygga lite kafffe!

 

Söndagen den 24 januari 2010 kl. 11:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj