Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Kallt!

Ja nu blir det kallt igen! Brrrr, har nu -15 inte nödvändigt enligt mig! Hann med en liten promenad med Elin, en kompis till henne, barn och hundar innan det blev för kallt. Men vi kände under promenadens gång att det började isa på bra! Mitt hår blev frostigt, så det bör ju varit rätt fuktig luft!.

Fått tid på The Studio, som alla andra! Är mindre imponerad nu än jag tidigare varit, blir väl så jäkla ledsen över att se sig själv i spegeln dagen efter. Men jag ska gå lite mot stormen, i stället för vänner tar jag med mig familjen! I Göteborg kan man även ta med husdjur, men det får bli vid ett senare tillfälle när jag blivit expert på klippning.

På tal om klippning har jag klippt idag också, köpt nya apparater. Blev riktigt nöjd faktiskt. Emmelie blev för första gången rätt nöjd med sin hund också. Hon skällde inte nån gång. Nu var det ju inte jätte svårt att klippa smulan bättre än sist, då såg hon för jäklig ut!

Har också varit och handlat lite hundsaker, koppel, hundbur osv... Hoppas vi kan komma iväg att hämta Sweety på onsdag trots snöstorm, annars dröjer det ju då Benny ska jobba!

Jag glömde också att ta tag i mitt liv i dag! Så jag får börja nästa måndag!

I morgon ska Benny och Nellie vara hemma själva hela dagen, eller ja Emmelie kommer ju hem 12.30 och styrar upp det hela. Jag ska ha möte med jobbet. Jag känner mig inte nått lugn! Tror ju naturligtvis att det bara är jag som kan ta hand om vår dotter. Att bara jag fattar när hon är hungrig, mätt,  ska sova och byta blöja! Att bara jag fattar att man inte får glömma dom någonstans osv. tror också att det bara är jag som fattar att man inte får glömma hämta Emmelie på skolan i morgon. Så om ni ser ett litet förvirrat barn i Fröjerd i morgon så är det Emmelie som blivit bort glömd. HJÄLP!!!! Jag har inget kontrollbehov, när det gäller mina barn! Men jag ska stålsätta mig och klara av det!!! Informerar i morgon om mina barn fått mat och kläder när pappa tagit hand om dom!!!

 

Måndagen den 25 januari 2010 kl. 21:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj