Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

LÄNGTAR!!!!

I morgon åker vi! Ska vi hämta vår nya lilla vovve! Ska bli såååå kul! Och naturligtvis en massa jobb! Villl ju ha en bra, lydig, välmående och fungerande hund. En lydig hund är en lycklig hund!! (om dom blivit lydiga på ett bra sätt) Det är ju så att vi får den hund vi skapar, utefter deras förutsättningar naturligtvis. Sen när man har fler hundar, krävs det ju ännu mer. Alla ska få sin uppfostran, motion och aktivitet utefter deras förutsättningar. Kan ju inte hålla på att rasta alla samtidigt. Dom ska ju bli präglade på mig inte varandra! Jag ska ju vara flockledare, dom ska ju inte ha en egen liten flock utan tillhöra min flock med mig i täten!  Pudlar kräver massa motion och framför allt massa aktivering och stimulering.

Men man får ju igen all tid man lägger på en hund genom att det är mycket roligare om allt sedan fungerar. Våra hundar måste ju också fungera på en campingplats vilket också kräver lite! Men som sagt jag har sltit, sliter som en idiot för att Nexy ska vara så välfungerande som hon är, så det blir att jobba med nästa! Som sagt det är vi som skapar hunden, så ska vi gnälla på dom kan vi lika gärna gnälla på oss som ägare!

 

Tisdagen den 26 januari 2010 kl. 19:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Fungerat...

Båda mina barn lever!!! Han har inte glömt bort dom! Dom hade t.o.m fått mat! Allt detta naturligtvis på grund av mina förmaningar om hur man tar hand om små barn... Baby simmet hoppade han över, dels på inrådan av mig samt att han själv tyckte det verkade lite svårt att få till!? Heregud hade han åkt på baby sim hade jag oroat mig hela kvällen för att hon skulle ha vattenfyllda lungor! Inte säker på att han vet att inte bebisar kan andas under vatten?? !!! Ha ha ha!!!

Men nu är ordningen återstäld och jag är hemma!

Varit på utbildning om kvalitetsförbättring, och effektivitet, så nu ska jag jäklar bli effektiv som hejsan! Ska jag klara av att både träna och ligga på soffan samtidigt, äta nyttig och onyttig mat samtidigt också! Förbättra min egen kvalitet med att köpa dyrare och bättre smink, några strumpbyxor som kan pressa in där det ska pressas in och puschas ut där det behövs!!!  Visst är jag effektiv. Tänk att jag kan använda det jag lär mig på jobbet även hemma privat, på ett så bra sätt!.Nej nu ska jag ta med maten upp på toa medans jag kissar, när jag ändå sitter där passar jag på att amma Nellie och vakta Emmelie i badet!

 

Tisdagen den 26 januari 2010 kl. 17:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj