Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Full fart!

Ja här är det full fart vill jag mena! I morgon blir det en ny bil! Köper en Kombi istället för våra två andra! Kommer sakna min lilla Karlos! Men det blir nog bra, förutom att jag och Benny har EN bil förut har vi haft varsin!!! Vilket innebär att Benny kommer gnissla som en gamal dörr. Inget skräp i bilen, sköt detta nu, kör försiktigt, tänk på det, gör så, lyssna efter ljud, kör inte emot nått! Hjälp det värsta är att det är jag som kommer ha bilen han får åka ford till och från jobbet! De veckorna han jobbar sitter han typ i Stockholm och har ingen kontroll över ifall jag kör över en näbbmus och riskerar få päls på hjulen! Han kommer bli helt knäckt där i sin lastbil!

Ha ha ha vill jag honom riktigt illa. Tar jag bilen ner till husvagnen, Lämnar Wilda där själv medans jag åker och handlar, ringer och informerar honom om det , på så sätt har han ju inte en aning ifall hon går lös på inredningen!! Ha ha ha.

Med vovvarna går det fint! Nexy och Smulan tycker att Wilda är blää, Accepterar henne endast på grund av att jag är flockledare och bestämmer vilka som är delaktiga i flocken! Så dom finner sig i det. Snart blir det vardag för dom och då accepterar dom henne också. Just nu har dom som sagt inget val!

Emmelie har varit hos Tandläkaren idag också! Allt gick bra! Då jag hatar tandläkaren är jag faktiskt mycket noga med hennes tänder. Vill hon ska slippa gå dit mer än nödvändigt, även om hon inte är rädd! Hur som så är tänder viktigt! Enda möjligheten är ju dessutom att sköta dom väl. Hon ska ju använda dom hela livet. Efteråt ville hon fira med Semla och det gjorde vi! Så dumt det är för varken jag eller Emmelie tycker om dom! Man ska bara ha en!

 

Torsdagen den 28 januari 2010 kl. 22:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

In snöade!

Japp idag när Benny skulle till jobbet, körde han fast! Bilen blev liksom hängadne i en av alla höga drivor. Tänkte jag skulle sagt nått i stil med...

-Gud så onödigt, har väl hela underedet på bilen pajat, fått in snö i hela systemet! Borde du väl sett att det inte skulle gå att köra där!

Men jag insåg rätt snart att det inte var läge... han hade liksom lite svarta ögon!? Men det är nått i den stilen han sagt till mig!

Igår var vi och hämtade valpen! Måste bestämma oss idag om det blir Cocco eler Wilda! Hjälp mig!!! I papprena heter hon Hot Line. Så hjälp mig gärna med förslag eller ert tyckande!!??

Och Bettan ingen ide! Hon ska inte hetta Hottan!!!! (internt skämt)

Allt har gått bra och hon är inte någon fegis hund så hon är redan i full färd att jaga saker här! Lite mammig på mig och skriker i högt när jag inte syns! Vet inte varför mina hundar blir så bundna vid mig med en gång! Luktar kanske illa!? Nexy tittar på henne, sedan på mig och säger...

-Kunde det inte varit nog  med en människovalp! Vad ska vi med den där till, den stör mitt liv! Eventuellt kommer den också få uppmärksamhet.

Smulan sa...

-BLÄÄÄÄ jag går och läggger mig för den där var alldeles för barnslig! Ingen uppfostran alls!

Nej nu får jag ta hand om mina små liv här hemma! Emmelie kom inte iväg till skolanidag, vi var insnöade! Sa till skolan när jag ringde att hon kommer till våren! Men hon får väl traska dit i morgon! Hon sitter på sitt rum och leker skola i stället!

 

Torsdagen den 28 januari 2010 kl. 10:28

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [12] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj