Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Babysim och fika!

Medans Emmelie var på skolan, var jag och Nellie på babysim. Var tredje gången men andra gången Nellie var med. Förra tisdagen var Benny hemma med Nellie och han åkte inte in på babysim. Tyckte det blev aldeles för körigt! Ha ha ha... Stackars han...

Nellie verkligen älskar att bada! Och man lär sig jätte mycket på babysim! Man har bara nybörjar och fortsättningskurs 1 i Tidaholm. Men i Skövde har dom mer! Ska absolut fortsätta om det finns möjlighet! Ser ju så otroligt ut när treåringar tar sig fram i vattnet, tar sig fram till kanten och så vidare! Jag är själv farcinerad av att dom lär sig. Nellie är bara fem månader och kan nu ligga och flyta på rygg jag håller bara lite i höfterna på henne! Otroligt!!!! Jag är verkligen super imponerad!! 

Eftermiddagen fortsatte hos Patricia där vi fikade och tjöta skit! Trevligt!

Mormor kom och hälsade på också. Hon handlade med lite fika som Emmelie ska ha med till skolan i morgon när dom åker skridskor!

Både Smulan och Nexy börjar busa lite med Wilda! Fast dom måste ju ändå "bossa" över henne! Börjat på med lite lättare träning för Wilda. Kontaktövningar, sitt, nej och varsegod! Självklart tränar vi lite inkallning också! Komma när man ropar är ju ett absolut måste! Vill kunna gå omkring i skogen med hundarna lösa!

Nexy har också fått lite lydnadsträning! Börjar bli riktigt duktig faktiskt, skönt när all tid man lägger ner på dom ger resultat!

För övrigt håller jag tummarna för att inte bli insnöade under natten! Håller ännu hårdare i alla fingrar på att det inte ska bli strömavbrott! Naturligtvis ingen bensin hemma till elaggrigatet! SMART!!!! Så kommer det mycket snö och strömmen går så kan jag inte ta mig till stan och köpa bensin heller! Stålt jag blir över mig själv!!! Nej nu ska jag säga godnatt till Emmelie, Nellie har redan slocknat. Trött efter badet!

 

Tisdagen den 2 februari 2010 kl. 20:17

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj