Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Benny körde i diket!

Igår när han och Emmelie for iväg för att hämta lastmaskinen hamnade dom i diket med lastmaskinen! Emmelie blev såklart rädd, för det lutade! Även Benny blev rädd att det skulle välta! Som tur var hade dom inte kommit så långt ifrån mina föräldrar, så mamma satte sig i bilen och hämtade Emmelie. Ville ju inte hon skulle stå på en väg och titta när dom drog upp den ifall det skulle hända nått. Först sa hon att hon aldrig mer skulle åka lastmaskin. Men när Benny väl kom hem var hon ute och hjälpte till att skotta snö! Hon är riktigt duktig på att köra! Huvudsaken är att viljan finns att hjälpa till! Och den har hon, både när det gäller städning, vedjobb mm! Ja som tur var så hände det inget, utan både Benny och Emmelie var välbehållna!

Benny är nu iväg och hämtar ett köksbord, bättre begagnat, då det vi har ramlar stolarna isär på. Lite halvfarligt att sitta på när man riskerar att ramla bakåt när man sätter sig. Och så illa vill jag ju ingen som kommer hit!

Har också lyckats tappa bort ett paket gardiner!!! Har ena paketet, men det andra är spårlöst väck! Har antagligen lagt någonstans där jag ska veta vart det är... suck...

I tisdags när jag var på babysim lyckades jag åka hem utan badkläder, men dom hade tagit hand om dom så jag kunde åka tillbaka dagen efter och hämta dom! Nellie är fem månader och det är andra gången hennes badbyxor blir kvarglömda på ett badhus! Bra jobbat Annelie!!

En vecka kvar i skolan sedan har Emmelie sportlov! Mysigt! Hoppas vi kan åka lite slalom då. Måste åka och köpa skor till Emmelie också, hon kom hem från fotbollen och sa att hennes inneskor började bli för små. Och för små skor får hon ju inte gå omkring i!!! Inte förstora heller. Men tyvärr har jag inte kommit iväg i veckan så antingen får det bli i morgon eller också får dom fungera en gång till på fotbollen! Nej nu ska jag riva ner köksbordet så det nya får plats, hade ju tänkt att fått upp nya gardiner också men det gick ju inte eftersom ett par fattas!!! TYPISKT MIG!!!

 

Fredagen den 5 februari 2010 kl. 17:01

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj