Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Förbannad, Besviken, riktigt arg!!!

Ringde Tidaholmskommun idag angående dagisplats till hösten för Nellie. Tänkte att det är lika bra att göra det nu så blir det inte bortglömt!!!

Kvinnan jag pratar med förklarar att det är svårt att få in barnen på dagis i Fröjered, alltid ont om plats där!!! Emmelie fick inte plats i Fröjered utan fick börja inne i Tidaholm, för att sedan byta till Fröjered när det blev ledigt. Barnet i centrum va!!!!! Finns alltså gott om plats i Tidaholm, men inget i Fröjered!

Minska i Tidaholm då och utöka i Fröjered. Förra veckan var jag på föräldramöte i Fröjereds skola, då står rektorn och säger att det är dåligt med barn i Fröjered så det är svårt att bedriva skolverksamhet!!!

Konstigt!!! Menar dom verkligen att jag ska först köra Emmelie till fritids i Fröjered, sedan in till Tidahom med Nellie för att sedan vara i Falköping ombytt och klar till klockan sju!!!!!!!!!!! Blir ju en bra historia för då lär dom få öppna fritids klockan sex i fröjered för att jag ska hinna. eller ska man behöva flytta Emmelie in till Tidaholm! Det måste vara detta som kallas Levande landsbyggd! Jä... skitkommun!!

 

Måndagen den 8 februari 2010 kl. 14:32

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

BENNY FATTA!!!

En vecka, sedan är det sportlov!! Underbart. I år när jag går hemma kan man ju verkligen hitta på saker. Fick hem en katalog på vilka aktiviteter som erbujuds i Tidaholm. Så Emmelie har bokat in några saker hon vill göra! Mormor ställer upp och tar hand om Nellie! Bio två gånger, Grodan och prinsessan, samt FARSAN! Farsan tror jag kan vara riktigt rolig. Sedan var det baddisco, en annan dag kunde man gå till badet och ta märken hon vil såklart båda och det tycker jag är ok. I Fröjered ordnar dom disco på skridskor vilket hon också såklart ska gå på. Vi har också gjort i ordning våra slalomskidor, så jag hoppas vi kan ge oss ut i backarna! Underbart att kunna ge Emmelie ett sportlov med aktiviteter och massa "mammatid" behöver hon min underbara hjälpsamma tiger! Får ju tacka mormor också som ställer upp, så att detta går att genomföra. Nellie kan ju följa med på bad, skidskor, men värre på bio och hon får väl vänta nått år innan hon hamnar i  slalombacken! Nu vet jag att mormor med glädje gör detta, hon lägger mycket tid på sina barnbarn, men hon får mycket tillbaka också. Inte en dag utan att Emmelie ringer och pratar med mormor. Hon är mycket förtjust i sin mormor. Nellie får hon "bara" stora leende och avryckta glasögon av, som tack!

Benny är just nu och klipper sig, hoppas han kommer hem och säger...

-Annelie jag tänkte måla om köket!!

Fast det fattar ju vilken jubelidiot som helst att det lär han inte göra! Han tycker väl om väggar som står det och lyser blått. Jag vill ha vitt! Har sagt det till honom, lite fint men han förstår inte piken, eller också(vilket är mest troligt) förtränger han det! På nått sätt måste jag i allafall lura till mig nya mattor, måste ju gå i svart vitt nu när den andra inredningen gör det... FÖRUTOM MINA BLÅA VÄGGAR!!!! Hallå BENNY FATTA!!!

 

 

Måndagen den 8 februari 2010 kl. 10:28

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj