Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Tänt var det här!

Idag när jag stod och lagade mat råkade jag lägga en handuk på en varm spisplatta! Vet ni vad som händer då????? Jo det börjar brinna!?

Som tur var tog det sig bara i handuken så jag kunde ta den och kasta i slasken och spola vatten på den!!

Efter att jag lekt pyroman och ätit tog jag och Elin en promenad med alla hundar! Tova och Nellie var såklart med! Emmelie var hemma och blev tydligen trött så hon hade somnat när jag kom hem!

Sedan åkte vi in till badhuset och badade allihopa! Skönt! Jag har ju två riktiga fiskar till döttrar! Nellie skiner som en sol bara man kommer in i badhuset! Nu blir det en kopp kaffe i soffan framför tv:n. Ha det bra alla läsare, och lägg inga föremål på varm spis!!

 

Onsdagen den 10 februari 2010 kl. 20:05

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

När vänner förändras!!

Idag var det dags! Träffa tandhyginisten! Hon är i vanliga fall en god vän, men ifrån att vara det till att se den totala förändringen, det lyser lite saddistiska drag ur denna annars så vänliga människa! Hon hånflinar när man kommmer, sedan stänger hon dörren om en, idag kolla hon t.om att bakdörren var låst! Sen blir man inträngd i rum för att sedan ner i en stol. Man hör smällen av handskarna som kommer på. Sedan lutar hon sig över mig och DÅ SER JAG DET!! Saliven riktigt rinner i munnen på henne blodstänk på glasögonen, antalgigen från kunden innan!! Eller henne själv!! Sedan tar hon sina vassa föremål och skrapar runt i munnen! Inser snabbt att för att komma levande därifrån måste jag vara stilla!

Men när jag var klar påpekade hon att jag har goda förutsättningar att få en frisk mun!!! Skönt att veta. Om folk påpekar att man är sjuk, kan jag ju kasta det tillbaka på dom...

-Min mun är frisk!!och det kan jag tacka Bettan för!!!

Självklart beundrar jag dessa människor, dom måste ju träffa på massa munnar varje dag, den ena äckligare än den andra! Måste ju finnas massa snusk i munnar!! Jag vill helst inte tänka på det, för då börjar jag nästan tycka synd om Bettan. Vi gör ju mycke konstiga saker med våra munar, menar jag...

På tal om saddister, undrar jag om man inte måste vara lite saddist för att utföra mammografi. Trycka ihop människors kropp på det viset! Är väl ändå bara vi kvinnor som blir utsatta för detta! Är väl den enda röntgen man fullständigt krossar något för att se. Man ser ju allt annat utan att pressa ihop. Hjärna, lungor, Ja allt! Hur röntgar man det manliga organet, Trycker man ihop det till ett platt kaka??? Skulle inte tro det!!!

 

Onsdagen den 10 februari 2010 kl. 12:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj