Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Blev Bad-disco!!

Vilken tur! Sara kunde följa med tjejerna på disco! Så Emmelie kom till slut iväg!

Nu väntar vi på att rävskrället ska ta sig in i fällan! Två av katterna har vi sett, men inga av djuren går ju säkra innan räven blivit tagen!

SKIT RÄV!!! Fasen vad tråkigt!!

 

Onsdagen den 17 februari 2010 kl. 20:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Fa.. jag har en inneboende!!!

Nu har jag sett kräket som kalasat på mina katter!!!En Skabbräv!! Vi såg han precis! Mitt på ljusa dagen! Inte ett hår på kroppen!!! Bor under våran lada!! Åtminstone kröp han in där!! Om vi har några kattter kvar vet jag inte. Vi hittar dom inte nu, förhoppningsvis håller de sig undan! Att någon gått åt vet vi ju. Hundarna har ju haft tur, dvärgpudeln Smulan och valpen Wilda hade ju varit lätta byten. Smulan har dessutom krypit in under ladan! Nu iväntar jag jägaren som ska komma hit. Sååå typiskt jag, Emmelie och Malin skulle ju gått på badhusdisco idag! I stället sitter jag här och väntar på en jägare!

Dessutom har väl hundarna fått skabb! Har ju också varit ute och gått med Elin och hennes hundar, så kanske jag smittat ner hennes hundar!

 

Onsdagen den 17 februari 2010 kl. 17:11

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Vilken natt!!!

Vaknade klockan tre i natt av att hundarna blev tokiga! Nexy var totalt vansinnig! Självklart själv hemma med barnen, som alltid när det händer nått! Kollade ut, och såg att hästarna sprang som idioter! Dom var totalt livrädda. Skulle försöka stänga in dom på "lösdriften vilket inte var så lätt, men jag vågade inte lämna dom ute, rädd att dom skulle sticka! Hundarna for omkring i trädgården och skällde. Har aldrig sett Nexy sådan. Självklart var jag livrädd. Inne låg stackars Emmelie lika rädd hon. Hundarna ville inte lugna sig, runt fem slutade Nexy skälla, men vankade omkring! Vid sex gick jag ut igen för att se om jag kunde släppa ut hästarna. Då ser jag det jag antagligen inte såg i natt i mörkret. Var blodspår över allt! Små fläckar här och där och tre större fläckar. Den ena blodfläcken är full av hår, förmodligen från våran katt! Har försökt kolla vad det kan vara för spår i snön men det är omöjligt att se då mina hundar sprungit runt. Något har hänt inne i skjulet för Nexy sticker direkt dit och skäller. Det är där alla hår från katten? ligger.

Nexy har nog känt något tidigare i veckan för hon har "ställt sig " och skällt rakt ut när hon varit ute sent på kvällarna!

Nu ska jag till Elin, vi ska ut med hundarna. Kan ju vara skönt för Nexy att få nått annat i huvudet. Hon går just nu bara hemma och "vaktar". Lite häftigt att se en hund förändras så.

 

Onsdagen den 17 februari 2010 kl. 11:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj