Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

SKABB

Visst är det underbart!!! Helt övertygad om att Smulan fått skabb, säkert dom andra också!!! Men Smulan kliar sig mest! Fy vad äckligt! Hatar all ohyra. Loppor, löss, skabb, fästingar för att inte tala om mask. Finns det något värre än att komma till skolan och det står en lapp... NU GÅR DET LÖSS PÅ SKOLAN!!!! Bara man ser lappen börjar det klia i huvudet! Finns ju massa fina djur som är utrotningshotade! Men dessa snusk djur är det fasen ingen som rår på! Emmelie har som tur är ännu klarat sig från löss, men det kommer ju och går på skolor med jämna mellan rum! Mask då!!! Små jävla äckliga djur som kryper omkring i kroppen och äter, för att krypa ut ur baken en liten sväng på natten!!!! Hur äckligt är inte det!!!!!Undrar varför dessa fruktansvärda djur existerar! Gör ingen nytta! Ställer bara till det i folks liv! Fått ett recept utskriviet på medicin som man lägger i nacken på dom (på hundarna alltså), så ska det försvinna! Fy nu känner jag hur det börjar klia överallt. Drabbades nog av både lite mask, loppor, löss och skabb!

Nellies första tand börjar kika fram! Hjälp hon är snart ett halvår! Gud vad tiden går fort!!! 18:de mars ska jag jobba i fem veckor! Hjälp hur ska det gå att vara ifrån mina godingar!

Emmelie är fortfarande lite febrig, så hon får vara hemma i morgon också! Jag är stenhård med rekomendationerna. En feberfri dag hemma innan skolan. Samt 48 timmar efter sista kräkning eller diarre vid magsjuka. På tal om magsjuka så går det nu i Fröjered. Skönt att Emmelie är hemma med feber!

Nu ska jag fixa lite att äta åt mig och Emmelie. Jag är hungrig (antagligen symtom på att jag har mask)!!! Ha ha ha!! Ha det bra  bland loppor och löss ni som läser. Själv får jag la mysa omkring bland skabb!!!!

 

Tisdagen den 23 februari 2010 kl. 21:26

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj