Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Närmar sig jobb!!!

18 mars börjar jag jobba!!!! ÅNGEST!!!!! HJÄLP!!! KAN INTE!!!VILL INTE!!! Jo det går säkert en månad... Benny som ska ta hand om det här hemma, lite otur att det blir nu när hon är såååå mammig!!! Men det kanske går över! Eller rättare sagt blir det väl vad Benny gör det till! Är ju man själv som styr över hur mycket tid man lägger på barn när man är ledig! Tråkigt bara att jag missar flera gånger av fortsättningen på baby simmet! Jag älskar verkligen babysimmet. Vi är på badhuset i princip två gånger per vecka! Benny får se till att följa med de sista gångerna nu för det blir han som får gå nästa omgång, de gånger jag jobbar! Nellie verkligen älskar det. Dyken fungerar hur bra som helst. Nu har hon dykt så mycket så hon vet precis när hon ska göra vad. Är såååå farcinerad av detta. Såå häftigt att se vattenvana små barn (typ treåringar) ta sig fram som små sländor i vattnet. Det är så jag vill det ska fungera med Nellie, och vad roligt dom har! Vatten är ju skit skoj!

Idag var Emmelie på fotboll jag tog en promenad med gamlinghundarna.

På eftermiddagen har hon dragit iväg på kalas! Ha ha pyjamasparty!!! Emmelie tyckte det var väldigt märkligt att åka på kalas i pyjamas. Hon som älskar att klä upp sig och göra sig i ordning!! Hon fönade håret lite och sedan sa hon,

- äh ingen ide att göra mer ska ju ändå hoppa i en pyjamas sen!

Undra vad hon tänkt att göra mer om det nu inte skulle varit pyjamas... sminka sig???? Skulle inte tro det va!!!! Ha ha , men hon såg ju såklart fram emot det!!

När hon var på kalas så tog jag promenad med alla tre hundarna, Bettan och Petter!

Nej nu ska jag busa med Nellie lite. Hon som VÄGRAR äta bröstmjölk på dagarna. Började med det igår. Gick inte få i henne på hela dagen, inte ens när hon var vrålhungrig!! Bara vanlig mat och gröt som gäller. Hon är ingen storälskare av välling heller än! Hoppas att "våga vägra brösmjölk" perioden går över. Att det hänger ihop med tanden eller nått, för jag vill fortsätta amma! Naturligtvis ihop med mat, som jag gör, men lite amning... Får se vad damen själv tänker. Hon blir jätte förbannad när man lägger henne mot bröstet. Idag stog hon i mitt knä och hoppa, då fick hon tag i min tröja och BH när hon drog ner det kom ju mitt bröst fram, då blev hon vansinnig, såg så rolig ut!!! Men på nätterna äter hon gärna bröstmjölk!!!

 

Söndagen den 28 februari 2010 kl. 17:20

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Privata funderingar

Arkiv

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

Bloggar

 

ettfotoitimmen.se

 

Zoomin: Nyheter & feedback

.com/

 lingla.blogg.se/

frojered3-4.blogspot.com/

mallan.skolbloggen.se/

mumsan02.blogspot.com/

http://frojeredf-1.blogspot.com/

http://miasbloggning.blogspot.com/

http://www.fnissis.blogspot.com/

 http://patriciaaxelsson.blogg.se

 www.emmelie02.n.nu.

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 Här finns mina filmer!! Länkat och klart bara att klicka på länken nedan.

 www.youtube.com/wildanexy

 

 

Här är länken till instagram...

 instagram.com/anneliebj